![]() |
![]() |
![]() |
Скопје - ноќни фотки |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1516171819 22> |
Author | |
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Тазе фотки од нови агли
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. Мојата омилена. ![]() 11. ![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Последната фотка со Палома Бјанка од десно е навистина јака.
![]() Ми личи како да е некој друг град. ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Ноќните фотографии од нишката за турска чаршија повторни и тука + некои дополнителни слики од различни автори од фликр
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() |
|
![]() |
|
волан ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Dec-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 192 |
![]() ![]() |
првата слика е лепена од осум поединешни слики ... долу десно рачно е дополнувано ... замачкувано ...
и последната слика е лепена од четири слики ... |
|
волан
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Mesecinata kako vo crtani filmovi e
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
волан, многу добри фотки, само што си правел со првата слика?
|
|
![]() |
|
волан ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Dec-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 192 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
волан
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Еве една ноќна фотка скоја ја сликав од рака ... ме мрзеше да ставам статив за една фотка ... малку додоатно се поиграв со неа за да добие мал ликовен ефект ... |
|
волан
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Се слагам, лошо изгледа. А и реновираните делови од блокот, Метропол и City Gallery се прилично лошо изведени.
![]() |
|
![]() |
|
MKballer ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Nov-2007 Location: Detroit Online Status: Offline Posts: 93 |
![]() ![]() |
gorniot del na zgradata na leva strana gadno lici i bara renoviranje...kako zatvor mi izgleda
![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Тука зградата на ЕСМ има форма како на некој огромен коцкаст видео бим.
![]() Инаку ептен е ОК, ми се допаѓа плоштадов навечер. |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Добро, оваја без трикови
![]() ![]() 2009-07-01 |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Мислев дали некој ќе примети (зез) но на форумот има и такви што се гледаат ![]() |
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
затоа и не се приметува дека е железничка, зошто пишува железничкопје
![]() одлична слика инаку, ако ја занемариме малата грешка која не се приметува толку многу ако не го познаваш тој премин |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Ама не ти се правилно споени, си ја голтнал цела средина на булеварот
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве ја железничката станица Скопје од сношти
![]() Се е осветлено со секакви реклами само никако да некој намирник види дека е железничка станица |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
навистина феноменални фотки
поради некоја причина (ваљда дека не се гледа зеленилото) ноќните панорами на Скопје го прават градот да изгледа погуст делот околу железничка изгледа доста осветлен ![]() Edited by zabegan - 02-Jul-2009 at 12:19 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
5 ![]() Кисела Вода, Центар, Аеродром, Гази Баба и Чаир Во позадина накај Скопска Црна Гора можно е да е опфатена и Бутел, па можда се и 6 ![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
mene poslednata mi e najubava
![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Првата е навистина совршена. 4 општини во едно.
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1516171819 22> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |