![]() |
![]() |
![]() |
Спортски комплекс „Јане Сандански“ |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1718192021 27> |
Author | |
martind ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
Да, да, во право сте и МЗТ ќе игра во оваа сала, но со оглед на тоа што кошарката и не ми е толку "симпатичен" спорт не се сетив дека и МЗТ е домаќин тука.
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Сала која се наоѓа во Аеродром и која е изградена на местото на салата на МЗТ, е и ќе биде најпрво сала на МЗТ а потоа на сѐ останато. Инаку ќе биде голем проблем.
|
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
Зошто само ЕХФ, а не и АБА и можда Еврокуп, или веќе никој не гледа баскет у државава и заборавија на чие место се гради салава? Муабетов чисто проади тоа што сите ова го гледаат само како сала на Вардар, а МЗТ као и да е заборавен. |
|
23ka.wordpress.com
|
|
![]() |
|
martind ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
Одлично напредува!!!
Вака ако се продолжи сигурно ќе биде готов за новата сезона во ЕХФ. |
|
![]() |
|
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
Фотографии од денешната обиколка на новиот спортски комплекс „Јане Сандански“:
|
|
![]() |
|
Dzeksi ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 413 |
![]() ![]() |
Premnogu ozbilno ili pri srce nekoi clenovi si gi svakaat komentarite ova sepak e forum samo neli malce po opusteno treba da bide
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
буквално никој на форумов не дал незаснована остра критика кон салава |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
Roops ![]() Groupie ![]() Joined: 29-May-2014 Online Status: Offline Posts: 62 |
![]() ![]() |
Такви силеџии и паметњаковичи како тебе ги бркаат ваљда.
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
понекогаш не можам да разберам што им е проблемот на некои членови овде...
|
|
|
|
![]() |
|
sashakv ![]() Senior Member ![]() Joined: 24-Mar-2013 Online Status: Offline Posts: 147 |
![]() ![]() |
Bidejki mene mi e ustata zatnata ovde,jas se odjavuvam i nemam namera pojke da ucestvuvam ovde.Cuvajte se i pozdrav
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Повеќето членови на форумов се согласни дека салава е добар проект, така што нешто си ги помешал работите.
Најголемите критики се резервирани за зградите од проектот Скопје 2014 и насилното менување на фасадите, огромниот број споменици на мал простор и нетранспарентноста при потпишување анекси кон веќе потпишаните договори за изведба на зградите, со што многукратно им се зголемува цената на чинење (што остава простор за сомнежи за потенцијална корупција, перење пари итн. итн.) |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
sashakv ![]() Senior Member ![]() Joined: 24-Mar-2013 Online Status: Offline Posts: 147 |
![]() ![]() |
Pa,bidejki da bevte site hejteri za sve i svasta napraeno vo Skopje,me cudi da ima nekoj da mu se svidja salava..jas ke kazam deka i mene mi se svidja mnogu
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Од страната на кејот...
![]() ![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
дали некој знае зошто ги срушија пералните карши салава? ќе прават паркинг или просторот се чисти за нешто сосема друго?
|
|
|
|
![]() |
|
jyvation ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 4191 |
![]() ![]() |
И уште нешто..Ова мене нималку не ми личи на хотел ама ајде
![]() |
|
![]() |
|
Teglarot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 569 |
![]() ![]() |
Не знам дали некој ќе се сложи или не, но објектов како целина ми е прекрасен.
![]() |
|
![]() |
|
jyvation ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 4191 |
![]() ![]() |
Нешто наслушнав дека столчињата се веќе пристигнати.Би требало за брзо време да ги монтираат.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Вчера...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
Stibera ![]() Senior Member ![]() Joined: 20-Oct-2010 Online Status: Offline Posts: 117 |
![]() ![]() |
Почнува да заличува салата, да добива лик.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Navigator ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2014 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 678 |
![]() ![]() |
СЦ Јане Сандански - 19.05.2014
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1718192021 27> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |