![]() |
![]() |
![]() |
Спортска сала Ново Лисиче |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
Тркало ![]() Senior Member ![]() Joined: 31-Dec-2010 Location: Охрид Online Status: Offline Posts: 1179 |
![]() ![]() |
|
Фала ти,myMacedonia! ![]() Се чудев од прееска на шо ме потсети оваа грдотија;ваква стражарска кула имат затворот во Охрид ![]() ![]() |
||
![]() |
||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
|
Рендерот личи на затвор! Катастрофа!!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Имам впечаток дека низ дискусијава се провлече забуна дека ќе се покрива постојното игралиште. Тоа всушност треба да се реконструира, а мала сала ќе се гради каде што сега е руинираниот објект што граничи од северозападната страна:
41°58'53.01"N 21°28'38.73"E Еве ја моменталната состојба. Поради смрдеата не ја документирав внатрешноста на полуизградениот објект (кој е супер место за снимање на хорор филмови) 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Мене ми е смачено од таа група "граѓани" што секаде се појавува и каде што треба и каде што не треба. Од невозможни барања до барања малтене уште по дома да им кречат. Нити знаеме во вакви поедини случаеви дали се стварно незадоволни од нешто ниту дали некој ги инструментализриа, веќе ништо не знаеме од што е толку честа појава и каде што може и каде што неможе. Во случајов не ни знаеме дали се побуниле, барем нема никаква вест за тоа или некое соопштение, само Сале што пиша, но во секој случај веќе почнувам да по дифолт застапувам државната страна кога се во прашање вакви поедини групи што по секакви основи опструираат проекти.
|
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
А државата кого застапува ако не граѓаните? Ќе градела државата иако не сакале граѓаните... Така е! Ама оти е тоа така? Edited by Cloverstack - 20-Jan-2011 at 17:27 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Сигурно не сакаат дувло џаначко. Башка што е бино дали некој сака нешто околу ако не е нивна сопственост. Маркетот кај мене до зграда си има сопственик или околните згради сме сопственици акционерски. Како така, општината е стопанственик и ја застапува државата. Ако решиле да направат сала ќе ја направат, секој обид за опструкција е незаконски.
|
||
![]() |
||
Sale SK ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 16-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 258 |
![]() ![]() |
|
Глупост.Нека го израмнат теренот,нека стават голови и кошеви и сите ќе бидат задоволни.Или е финтата да се ќари нешто со покривањето?Коневски знае дека никој од Н.Лисиче не сака на ова место да се гради сала.Ако е наредба,тоа е нешто друго.
|
||
![]() |
||
axel ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Dec-2009 Location: kumanovo Online Status: Offline Posts: 3654 |
![]() ![]() |
|
Градоначалникот на општина Аеродром, Ивица Коневски, ќе одржи прес-конференција на отворено во четврток, на 20 јануари, со почеток во 11:00 часот.Прес-конференцијата ќе се одржи кај напуштеното спортско игралиште во Ново Лисиче (спроти бутикот „Боксер“). Тема на прес-конференцијата ќе биде најавата за изградба на нова спортска сала на местото на таканаречениот жабарник, каде сега се наоѓа руинираното игралиште.http://www.time.mk/read/NONE/6d4a9b2a2a/index.html |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |