![]() |
![]() |
![]() |
Св. Јован Бигорски |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Што е тоа во позадината знае ли некој?!
![]() Edited by La Linea - 05-Mar-2009 at 01:44 |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
GreatMakedon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 186 |
![]() ![]() |
WOW
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Незнам точно каде се може да се престојува но сигурно има такви манастири. Ми спомнаа дека МПЦ биле прилично услужни на маилот кој е на нивниот сајт и ги давале сите детали околу условите, цената (ако ја има) итн. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Ухууу 200 евра во Св. Наум? Тоа е изгор. Јас знам баш за Јован Бигорски, беа едни мои другарки. Ама тоа беше пред некое време, па можеби нешто се сменило. Не платија ништо, ама мораа да присуствуваат на тоа како се вика... (ќе простите на незнаењево).... Значи вечерта присуствувале кога се молеле и пееле монасите и рано сабајле исто така. А тоа било прилично долго, другарка ми ми рече дека скоро се онесвестила. ![]() |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Знае ли некој дали воопшто е возможно во македонските манастири да се престојува? И која цена? Навистина е добро место да се наполнат батерии после долга и напорна година.
Сигурен сум дека во Св. Наум цената е 200 евра ноќевање, а за другиве не знам. |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
волан ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Dec-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 192 |
![]() ![]() |
Убава фото сесија ... можело и троа текст да оди ... но и фотките зборуваат.
|
|
волан
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() 22 ![]() 23 ![]() 24 ![]() 25 ![]() 26 ![]() 27 ![]() 28 ![]() 29 ![]() 30 ![]() 31 ![]() 32 ![]() 33 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Овој сите го знаеме... Фото сесија од Април 2007
![]() Edited by pbanks - 13-Dec-2007 at 14:26 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |