![]() |
![]() |
![]() |
Stone Design - Партизанска II |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
мноогу мноогу лошо ,,, (((но комент за конзервавава ....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Мартин ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2009 Online Status: Offline Posts: 366 |
![]() ![]() |
Воошто не ми се допаѓа локацијата на овој објект, и на соседниот. И на оние два жолти карши нив, сепак сметам дека партизанска заслужува поголеми, поквлитетни и повпечатливи објекти како една од главните артерии на градот.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
лсл и мене обично ми сметаат поткровја, но ова мислам дека не е толку голем проблем како останатите низ градов
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Не ми се допаѓа токму поради подкровјето. Да не е подкровјето ќе биде многу убава станбена зграда!
|
|
![]() |
|
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
Ne ti se dopagja potkrovjeto na ovaa zgrada? |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Во Скопјево има едно чудо убави згради, ама тоа што ги прави грди е подкровјето. Ако ги гледаме зградите без подкровјето тогаш можеби и нема да ми смета толку различноста во бои, различни теараси ис ите други детаљи. Во поткровјата има многу места каде што може да се нагрди зградата, па дури и две подкровја соседни делува многу погадно одколку двете одвоено што делуваат грдо, додека со зградите без покровје тоа немора да биде случај!
|
|
![]() |
|
Keeray ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 27-Sep-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Mene naiskreno mi se dopagja gradbava... ima dinamika nema kic .. + se vklopuva vo okolinata!
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 Сликава треба да ги потенцира "слотовите" за клима уреди... и евентуално другите детали што ви фаќаат око ![]() |
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Тука почнале со фасадирање
![]() |
|
![]() |
|
theone ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
1
![]() 2 Еве некои од деталите кои се надѕираат ![]() 3 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Нема некоја посебна намена, најверојатно станбено-деловен објект...
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
a za sto ke sluzi ova zgrada ako moze da znam??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Идат добро во вис
![]() |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |