build.mk Homepage
Forum Home Forum Home > Главни теми > Инфраструктура > Енергетика
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Бензински пумпи

Bookmark and Share
 Post Reply Post Reply Page  <1 252627
Author
Message Reverse Sort Order
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
Cloverstack View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Online Status: Offline
  Quote Cloverstack Quote  Post ReplyReply #521 Posted: 13-Sep-2007 at 19:22
Сајтот на општината е паднат моментално, ама ионака тие двата ДУП-ови што ги имаа ставено беа недостапни веќе подолго време. Убаво ќе беше сега да провериме ама...

Да не ги има некој од вас снимено? Ако ги има некој ај кажете да ми ги набаците Smile
Back to Top
pbanks View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Quote pbanks Quote  Post ReplyReply #522 Posted: 13-Sep-2007 at 19:09

neznam no recenici kako ovaa

И тие и жителите тврдат нелогично е да се градат бензиски пумпи до згради, оти тоа и буквално може да го загрози животот на населението

me naveduvaat da mislam na standardnoto sabotersko scenario na grupa lokalni seljaci

Edited by pbanks - 28-Sep-2007 at 10:29
Back to Top
Cloverstack View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Quote Cloverstack Quote  Post ReplyReply #523 Posted: 13-Sep-2007 at 18:24
А каде точно се спорните локации?
Back to Top
pbanks View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Quote pbanks Quote  Post ReplyReply #524 Posted: 13-Sep-2007 at 18:09
Shocked

Жителите на Аеродром против одлуките на градоначалникот
Жителите и советот на општина Аеродром против идејата на градоначалникот Тодоровски да изгради две бензински пумпи во близина на населени згради. Граѓаните веќе собрале повеќе од 1500 потписи, а советниците планираат да ја откажат утрешната седница – требаше да гласаат за урбанистичките планови предложени од градоначалникот.

И тие и жителите тврдат нелогично е да се градат бензиски пумпи до згради, оти тоа и буквално може да го загрози животот на населението

„Тука минува главниот гасовод, а на само 20 метри има згради ја не знам како може тука да се гради бензинска пумпа“ рече Несковски Кирил - член на иницијативен одбор.

Ден пред закажаната седница на советот, граѓаните се сомневаат дека можно е седницата на советот сепак да се одржи. Обвинуваат за рекетарство.

„Разбравме дека се спрема пуч утре викнати се рекетари за да се гласаат присилно дуповите“ – вели Радевски Аспарух - претседател на Иницијативен одбор за спас на Ново Лисиче.

Во меѓувреме од градоначалникот стаса соопштение во кое се обвинуваат советниците дека ја кочат работата во општината. Градоначалникот Тодоровски веќе неколкупати ги повикува советниците да ги гласаат предложените дупови, оти како што тврди само така Аеродром ќе стане модерна општина.
Back to Top
pbanks View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Quote pbanks Quote  Post ReplyReply #525 Posted: 13-Sep-2007 at 18:09
Ваљда е глупо да отвараме посебни thread-ови за разни бензински пумпи, не дека па толку се прават кај нас. Нека биде ова централна точка за сите вести врзани со тоа. Па како понатаму ќе се развива работата ќе видиме
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 252627

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

This page was generated in 0.441 seconds.

Copyright ©2007 - 2025  build.mk

Коментарите на форумот претставуваат лично мислење на нивните автори и не претставуваат официјален став на build.mk.