![]() |
![]() |
![]() |
Изградба на семејна куќа - совети |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Здраво Rammstein
Еве упатство за постирање слики http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=181 Локациски, иако не сум бил таму ми звучи ОК. Општина Илинден е во подем и мислам дека ќе станува се поинтересна. Најбитно прашање според мене ти е пристап до комунални услуги. Се друго е до некаде решливо освен ЕВН кои од мое искуство ќе те мафтаат со нивните недоречени и комплицирани процедури и со голем ризик цената на приклучокот да биде астрономска (на еден колега на форумов кој подолго време се нема логирано ако добро памтам му бараа 3000ЕУР за приклучок за премостување на не така голема дистанца до најблиската бандера). Edited by pbanks - 25-Jan-2013 at 13:20 |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
Vidi co upatstvoto za postiranje co ostanati temi
|
|
![]() |
|
Rammstein ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 25-Jan-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 12 |
![]() ![]() |
слабо некако ми иде со постирање на фотографииве
![]() некој да каже трик за лесно поставување??? тенкс |
|
![]() |
|
Rammstein ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 25-Jan-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 12 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Здраво на сите,
"new kid on the block" на форумов ![]() ![]() ![]() Би сакал со својата фамилија да "киднам" од градов и да направам куќа во периферијата. За таа цел веќе имам плац на патот меѓу Ајватовци и Бунрџик. Прво прашање - дали тоа место би му го препорачале на било кој за живеење,кои се Вашите совети и препораки? Ќе се обидам да постирам и рендери што успеав сам да ги изработам со моето скромно познавање на Архикад ![]() И за неа имам многу прашања бидејќи губам невиност кога станува збор за градење на куќа Однапред им благодарам на сите добри форумџии за времето и помошта |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |