![]() |
![]() |
![]() |
ТЦ Зебра |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | |||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||||
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=E0B787FC9F0B404BA09D5D95DB5882DF |
|||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||||
![]() |
|||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
||||
mene mi se dopaga, super da imase 2-3 kati plus, zgradi so staklo se moite omileni zgradi
dosega sigorno e edna 7 potoa ce vidime ko ce zavrsi
|
|||||
![]() |
|||||
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
||||
ne e nisto posebno, no ne e ni katastrofa, koga ke se zavrsi i pusti vo upotreba mislam deka ke izgleda pristojno.
|
|||||
![]() |
|||||
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
||||
да со кровот се реметат чистите линии на објектов, но како во цело СК па и во случајов целта ги оправдува средствата т.е. импровизацијата. не малку простор ќаруваат со поткровјето, класичен транзиционен домаќинклук. нема да беше лошо бар со некакви рекламни тараби да го заградеа кровот како би го извадиле естетски на поправ пат објектов. но ајде да го сочекаме крајот... |
|||||
![]() |
|||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||
Па ја нема толку лошо да го окфалификувам проектот уште недовршен. Ми изгледа сега за сега како пристоен, не толку нападен. Имам замерки на поткровјето, јас тука би идел со рамен кров, во секој случај боњи рамно ќе изгледа одколку поткровјево. Ми смета на некој начин формата. Класична коцка ми е некако многу просто за да си дозволи присуство во срединава. Исто така имам замерка на близината со улицата, а и на, сеуште неофицијално, мањакот места одколку што беше обеќавано.
|
|||||
![]() |
|||||
anDarko ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12-Oct-2008 Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
||||
објектов не е ништо посебно, но не е ни катастрофа...сепак можеа и тотално да ја утнат работата и да ги закачат оние одвратните зелени фасадни стакла (како што се на објектот на ФОН) или дреч-сините (објектот на Европски универзитет). Прашањето е колку навистина доволен дел од површината ќе оди на катна гаража?! Доколку бар пола објектот е гаража, тогаш ова е дефинитивно мошне убава гаража; доколку сепак испадне уште една измама и поголем дел отпадне на деловен простор, тогаш ова ќе биде уште еден под-просечен комерцијален објект.
|
|||||
![]() |
|||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||||
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|||||
![]() |
|||||
ArchiTechTone ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Jan-2009 Online Status: Offline Posts: 280 |
![]() ![]() |
||||
Па малце е чудно да се става скапа стаклена фасада на утилитарен објект! Особено кај нас, каде парите ја диктираат формата ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||
Нема битен напредок од надвор
1 ![]() 2 ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
||||
Edited by lslcrew - 23-Jan-2009 at 12:09 |
|||||
![]() |
|||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||||
Последниве 2 фотки се баш "егзотични"
![]() Што направија со овој проклет објект, профилите се испоредени со месеци а немаат прикачено ни едно стакло. Ако не друго пренамената катна гаража > деловен простор не ми делува толку голема ко на некои други објекти. |
|||||
![]() |
|||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||||
1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() |
|||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
||||
Алергичен сум веќе на тие поткровја ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||
![]() И самиот рендер многу ветува во тој правец ![]() |
|||||
![]() |
|||||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
||||
Бидејќе работам на 50 метри од овој објект, приметив дека се гради сосема без концепт. До сега едно 10 пати променија, од поткровја, до внатрешни преградни ѕидови и никако да почнат конечно со застаклување. Очекувам на крај да биде некој тежок КИЧ.
|
|||||
![]() |
|||||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||||
Абе добро и катна гаража со поткровје? Значи колиба да е, поткровје да има! На сите акциони филмови акцијата се случува на покривот од каде што излетува автомобилот! И сега ние како ќе го донесиме Џеки Чен?
![]() ![]() ![]() |
|||||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
||||
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() |
|||||
![]() |
|||||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |