![]() |
![]() |
![]() |
Глобал - Струмица |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
skywings ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 01-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
браво за струмица, конечно да се инвестира во капитален објект, а да не е во скопје...иако сред тие куќарки и амбиент од 70-тите, центарот штрчи со футуристичкиот изглед
и стварно, шо им требало да ги запушат горните два ката ![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Мене не ми се свиѓа само онаа пластиката од горе, инаку се е ок.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Па не е само таа ситница, на целиот објект му фали нешто. Тоа веќе го востановивме за екстериерот уште додека се градеше а истото можам да го востановам и за ентериерот. Инвестицијата е стварно замашна и проектот е дефинитивно за респект, посебно што се наоѓа во Струмица. Но за тие пари можеше да се добие нешто подеднакво големо а сепак многу поубаво. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Помислив и на таа опција, ама не ми се веруваше до толку глупо да го имаат тоа решено. Објектот е солиден и кога веќе вложиле 14 милиони во него, не бива да дозволат една ваква ситница толку многу да го руши впечатокот. |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Еве снимка од А1, уствари slide show со коментар.
Не сакам да цепидлачам делот кај што е пазарот ми изгледа топ ама мислам дека можеле да бидат покреативни со внатрешноста бидејќи сепак се работи и за шопинг центар. Ама не е лошо. @Clover да ти одговорам тука на прашањето од SSC горните два ката се канцеларии и изгледа се изолирани од шопинг центарот, затоа изгледа така недовршено. И тука ми стои замерката дека можеле да бидат покреативни. Незнам дали и реклами ќе го скрпат сето тоа да изгледа културно. Еве и една помала слика кај што убаво се гледа за какво животно се работи ![]() Edited by pbanks - 07-Feb-2008 at 09:26 |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() @Clover мислам дека и оваа слика не е на одмет ![]() Edited by La Linea - 07-Feb-2008 at 03:36 |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Одлично! Еве две фотки од отварањето: ![]() ![]() Инаку мислам дека последни фотки што беа постирани пред ова се овие од летото: http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=13&PID=1345#1345 |
|
![]() |
|
AKADEMIK ![]() Newbiе ![]() Joined: 27-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Decki moze edna mnogu dobra vest shto me izraduva.
Procitav na kanal 5 deka e zavrsen trgovskiot centar vo Strumica i e prv takov vo Republikava (So katna garaza i kosta 14 milioni evra). Znam deka imavte muabet na taa tema, ama imate li najnovi sliki da vidime chisto kako izgleda. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Лани во Април кога бев во Струмица го тек го застаклуваа едниот дел но абер немаше од комплетирање. Ако е објектот скроз готов, веројатно бил завршен во изминативе неколку месеци. |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Па зарем не е ова одамна изградено.... Или само фасадата била готова?
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве најнова слика (од Утрински весник) на новиот струмички пазар
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
се слагам дека е монотон дизајнот но повеќе ми се свиѓа отколку на рендерот со или без тие прозорци... целиот рендер ми е конгломерат на неспојливи работи... |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Морам да признаам малку ми е монотон дизајнот на трговскиот во Струмица. Премногу пластично. Се согласувам рендерот без округлите прозори е далеку подобар. Дупи и со тие прозори е поинтересен. Но да почекаме па да го видиме ентериерот. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Да добро си ме сватил, тоа сакав да го кажам. Ама за Рамстор изгледа нема да се сложиме ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Кловер, сакаш да кажеш дека изгледот на рендерот (минус округлите прозори) повеќе ти се свиѓа? Ако е така, тогаш се слагам. Али во Македонија единствен трговски центар што го имам видено а да ми се свиѓа на изглед е Рамстор.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
super fotki na GM
![]() i mene mi se svigja povekje vaka...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Можеби е премногу монотон изгледот, ама во целина ми се свиѓа. Плус тоа ми се свиѓа повеќе од првите рендери што ги имавме видено. Таму на нерви ми идеа округлите прозори, иначе да ги немаше нив, таква некоја опција би ми изгледала подобро. ![]() ![]() ![]() Edited by Cloverstack - 06-Nov-2007 at 15:59 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве ги фотките на ГМ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
GreatMakedon izvadi nekolku interesno sliki od Strumica, i od pazarot 'Global' pred da se zavrshi, vo tredot vo SSC.
|
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Овој проект уште од старт многу ми се свиѓаше... али сеа некако многу нападно ми делува стаклото... како и да е одличен проект за Струмица
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |