![]() |
![]() |
![]() |
Тинекс маркети |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 10> |
Author | ||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
|
pa taka izgleda,pocetok na dekemvri gi postavija najlonite i od togash nishto ne mrda,naverovatno se svrtela cela rabota samo na katnata garaza vo kapishtec tamo da zavrshat pa ke prodolzat tuka
![]() |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
ништо зарибаа овие
![]() |
||
![]() |
||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
|
еве некој сики од тинексот што се наогА на првомајска,сликиве се од пред повеке од 10 дена
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() |
||
![]() |
||
bonko ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 20-Nov-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
на ова место му треба нешто вакво |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
na slikite pogore sto se od vcera ne se gleda deka e zavrshena vtorata ploca a deneska zapocna so konstrukcija za tretata ploca.
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
41°58'31.27"N 21°27'8.91"E
BTW, за локациите на најголем број проекти кои се обработени на build.mk можеш да се информираш користејќи ја мониторинг мапата: http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=387 Edited by Cloverstack - 20-Nov-2008 at 20:11 |
||
![]() |
||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
|
ako mozes da mi dades kordinati
![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Еве некои слики контра сонце и со неизмиена кола! Нема некој напредок значителен од последните слики што ги имаме.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dacito ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Sep-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
|
Некако бавно а!?!
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Тинекс Првомајска денеска
![]() |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Тинекс треба да средат и со просјачењето пред влезот на објектот.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Како не изгоре скроз......?! |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
@maestro
За жал тој дел е оставен таков за никаде. ![]() BTW тоа е делот кој гореше летоска. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() Оваа од прееска забораив да ја постирам. Сега ќе пороверам да се сум забораил уште нешто. |
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
Не сум поминал во Тинексот, па да прашам: дали задниот дел останал волку гаден или и него го направиле?? Зошто таа слика е неколку дена пред да биде отворен објектот. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Тинекс Првомајска.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
pbanks се сеќавам кога го постави тој рендер, ама ја се имав испомешано и све ми беше у глава дека тоа е рендер за оној кај годел, па затоа и не се навратив да проверам. Како и да е, сепак ете сум го подобрил квалитетот на сликата што ја имаме. Инаку комуникацијата што ја имав со тинекс во последно време е запоставена, пошто на неколку мои писма не одговорија, па не би сакал во брзо време повторно да ги напињам.
п.с. Фала на честитките. |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
до мене е нешто или го смениле рендерот
мислам дека првиот беше подобар со зелените линии, но овој воопшто не е лош патем, лсл честито 1000 поста Edited by zabegan - 28-Aug-2008 at 20:18 |
||
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() Честито 1000 постови лсл ![]() ![]() ![]() Да не ти го распувам славјето ама новиов рендер изгледа ти промакнал, постиран е пред едно месец дена ![]() http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=272&PID=12992#12992 Сепак квалитетот на твојата слика е далеку подобар |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 10> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |