![]() |
![]() |
![]() |
Претставување на нови членови |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 12> |
Author | |
damjan4o ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Sep-2010 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 358 |
![]() ![]() |
ок. фала на брзите одговори. фосил, го уништи изненадувањето од лсл! |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Мислам дека треба да исполниш квота од 20-25 поста. Најдобро ќе ти кажат модераторите... А со тоа се отвара уште еден подфорум во Останати теми, андергроунд случувања.... Патем, Добредојде... И слодобно коментирај. Поздрав од мене. Едит: лсл веќе одговорил... само што дојдов од школо, го уклучив... и заборавив дека стоел така некое време... додека направам кафе Edited by FoSsiL - 02-Nov-2010 at 20:05 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Здраво!
По автоматизам ќе се пушти, после некое минимално искуство во дискусиите, нема да ти откријам што конретно. ![]() Ова е воведено чисто како превенција да нема регистрирања само за гласање. |
|
![]() |
|
damjan4o ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Sep-2010 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 358 |
![]() ![]() |
Здраво на сите! Големи пофалби за форумов! Го следам повеќе од година а однеодамна сум член. Сеуште собирам храброст за прв пост
![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Поздрав Во меѓувреме се договоривте за емисијата? |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Поздрав
![]() |
|
![]() |
|
Filip mak ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 25-Jul-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Поздрав до сите.Новозачеленет сум на форумов, но одамна следам се што се случува, па решив да се зачленам.Инаку многу ми се допаѓа форумов заради активните дискусии и многуте информации и слики за пректите и случувањата во земјава.
Edited by Filip mak - 25-Jul-2010 at 13:01 |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
здраво и од мене Супермен
![]() Околу понудата. Малку сме во теснец со време (барем јас) но ќе видиме што може да направиме. Ќе те искомуницира дефинитивно некој од нас преку ПП. |
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
dobredojde i od mene,se nadevam ne sme te citirale vo los kontekst
![]() |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
Superman ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Jun-2010 Online Status: Offline Posts: 154 |
![]() ![]() |
Не е тајно
![]() ![]() |
|
The One Whose Name Cannot Be Spoken...
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
![]() dobrodojde superman
@ admins ne propustajte go ovaa sansa
![]() @ superman
za sto kje se raboti vo emisijata, ima edna konkretna tema.......? ako e tajno ne morat da mi odgovaris...(ne sum administrator)
|
|
![]() |
|
Superman ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Jun-2010 Online Status: Offline Posts: 154 |
![]() ![]() |
Здраво на сите, повеќе од една година го следам форумов и еве конечно и јас да се зачленам.
Скоро секој ден проверувам што има ново, многу е корисен. Инаку, работам како новинар и секогаш ми се интересни критиките што ги давате за колегите, па и за мене чат-пат... Неколку пати имате цитирано и моја вест ![]() Е сега, за непосредниот повод што се зачленив. Сакам администраторите да ги поканам да гостуваат кај мене во емисија, пишете ми на приватна порака да се договориме доколку сте расположени за тоа ![]() Сега кога веќе се зачленив, ќе почнам и да коментирам и јас како нестручен новинар ![]() Edited by Superman - 08-Jun-2010 at 20:42 |
|
The One Whose Name Cannot Be Spoken...
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
Dobrodojde!!
Willkommen und viel Spass!
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Поздрав Ангел, добредојде на форумот
![]() |
|
![]() |
|
Galileo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-May-2010 Location: Wien Online Status: Offline Posts: 1549 |
![]() ![]() |
Zdravo na site:-)
Prvo sakam da se izvinim shto pisha na latiniza ,no nemam kirilica .I vtoro za mojat losh makedonski .
Kazvam se Angel ,ot Bulgaria sum i jiveem vo edin od najkrasivite gradove -Wien
![]() Pozdrav za forumot -interesen ,kvaliteten i so bogata informazia za Mk i regionot
Pozdrav na adminite i moderatorite za dobrata rabota
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Mu prativ privremena lozinka na e-mailot sto go imase navedeno pri registracija. Neka se logira so nejze i posle moze da si ja smeni vo Member control panel -> Edit profile
|
|
![]() |
|
Keeray ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 27-Sep-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
za akountot na Axel
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
za koj akaunt se raboti?
|
|
![]() |
|
Keeray ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 27-Sep-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Se Izvinuvam ovdeka so go pisuvam postov ama neznaev kade
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
добредојде дамјан, чекаме повеќе мислења од тебе
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |