![]() |
![]() |
![]() |
✔ Феро Инвест - Дебар Маало |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() Posted: 22-Nov-2012 at 16:34 |
да,и 50% сопственост на малата хидроелектрана инсталирана на градскиот водовод во кичево,а моментално гради мала хидроелектрана во близина на селото на Б.Ц.-Слатино(знам бидејќи јас им давав одобрение за превоз на експлозив за минирање на карпа за цевководот)
|
|
![]() |
|
stratus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Aug-2010 Location: Bitola/Skopje Online Status: Offline Posts: 755 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Автор на ентериерот: Александар Најдовски ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
41°59'59.01"N 21°25'34.02"E |
|
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
Не е лошо, само ме интересира каде ќе паркираат тие шо ќе купат стан таму? И шо е тоа ж’то- синот, бенѕинска или?
|
|
ЈАС ГО РАЗБИРАМ СВЕТОТ КАКО ПОЛЕ НА КУЛТУРЕН НАТПРЕВАР...ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
|
|
![]() |
|
Граѓанин ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 233 |
![]() ![]() |
Ау, зградата и не е така лоша, ама стакленото корито не им требало...
Објектов е станбено-деловен, што значи има станови без балкон ![]() Edited by Граѓанин - 10-Apr-2012 at 03:26 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
|
![]() |
|
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
Морам да признаам дека секојдневно поминувам покрај зградава и сеуште не ми е јасен архитектонскиот стил на зградава. Мене грозно ми изгледа однадвор и пред се пренатрупана со детали кои го даваат финалното негативно размислување.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Да навистина фино зградиче. Официјално е станбено-деловна, а колку процентуално е станбена ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
Стварно фино излезе зградава, а и фино осветлување има, загледувајќи се пред некоја вечер замалку не се акнав во еден кретен што пресече од кај бензинската преку средишното зеленило.
![]() Патем, зградава е станбена? Пошто не ми личи на таква. Енивеј... можеби не би требало да биде бела... многу брзо ќе исчади, мразам бели згради затоа што по кратко време многу грди стануваат. Edited by fichot - 19-Dec-2011 at 01:35 |
|
![]() |
|
axel ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Dec-2009 Location: kumanovo Online Status: Offline Posts: 3654 |
![]() ![]() |
ovoa ne li e zgradata na feroinvest imame i niska za nea
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Интересно излезе
![]() |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
![]() 41°59'58.13"N 21°25'33.29"E |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
Ок, не мора да значи дека ќе излезе лошо, ама оти рендерот на таблата е од жабја перспектива па мислев дека нема да има.. А примери низ градов/државава каде поткровја, пардон, усеруваат убавина на објекти има со лопата да ги ринеш, па оттука ми е и загриженоста.
|
|
![]() |
|
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
Па што ако имало поткровје баш е одличен објектот!!
|
|
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
И пак не се може без поткровје. А на таблата ми изгледаше како да ќе нема...
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dave Gahan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Oct-2008 Location: 42°0′N,21°26′E Online Status: Offline Posts: 986 |
![]() ![]() |
![]() |
|
MAKE CAPITALISM HISTORY
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |