![]() |
![]() |
![]() |
Министерство за надворешни работи |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1617181920 38> |
Author | |
Pallatino ![]() Newbiе ![]() Joined: 09-Dec-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Дали имате некоја информација дали ќе може да се качи на платформата кога ке биде завршен објектот ?
|
|
![]() |
|
macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Feb-2008 Location: Lerinsko Online Status: Offline Posts: 754 |
![]() ![]() |
![]() Theodore Roosevelt? ![]() |
|
![]() |
|
Граѓанин ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 233 |
![]() ![]() |
Он ќе да е
![]() |
|
![]() |
|
antiuser ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
Добро е изработен,немам замерка .
|
|
![]() |
|
Tuvok ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 173 |
![]() ![]() |
Само тој влезот од страна ми е премногу смешен. Најверојатно последица на тоа што нема доволно место влезот да си биде на однапред.
|
|
![]() |
|
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Block ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 18-Dec-2011 Location: Карпошово Online Status: Offline Posts: 377 |
![]() ![]() |
Не е тоа Рузвелт,Симеон Радев е
![]() ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Simeon_Radev ![]() ![]() Edited by Block - 15-Mar-2012 at 19:42 |
|
![]() |
|
MGS ![]() Senior Member ![]() Joined: 10-May-2011 Location: Охрид,МКД Online Status: Offline Posts: 307 |
![]() ![]() |
Леле овие нормални ли се???По што заслужил овај да добие скулптура??По тоа што учествувал 1913 на потпишувањето на Букурешкиот договор???
[ ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
како и обично уште една глупост според некои логики кои можат само авторите да си ги разберат... и чисто да се расчисти, ова не се споменици, никој не му оддава почит на никого со ова, сметајте на скулптуриве како фасадни украси или „уметнички“ изрази на намената на објектот... за жал, бидејќи сеуште многу луѓе кај нас не знаат да направат концепт на сопствениот дизајн и да склопат повеќе елементи во својот уметнички приказ, завршуваме со споменици поставени на фасада и како и обично, појава која не можеме ни самите да си ја објасниме според било која логика |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
![]() од Srdjan Adamovic од http://www.skyscrapercity.com ![]() |
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
1.
2. 3. |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
4skopje ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Feb-2011 Online Status: Offline Posts: 284 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
избранава боја мене ми е најубава во целиот проект Ск2014,а посебно ќе изгледа добро кога ќе се тргнат скелињата.со бојата на прозорите прават добар контраст
|
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
mene ne mi e jasno dali bojata na ornamentite e temna kako sto e na zaadnata strana ili bela kako ostatokot? se nadevam ke bide temna, zosto vakva bela se gubi
|
|
![]() |
|
damjan4o ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Sep-2010 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 358 |
![]() ![]() |
bojata na ornamentite e temna ama oni ja prefarbuvaat vo posvetla
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
орнаментите се оригинал темнокафеава боја,но подоцна се фарба со некоја неодредена светлозелена боја,близу бела.и завршетоците на столбовите(јонски,дорски..)се во темна боја и се составени од мислам 4 дела,и горе се лепат па се фарбаат
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
ink ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Dec-2010 Location: Bulgaria Online Status: Offline Posts: 530 |
![]() ![]() |
Стварно наjмногу личи на Симеон Радев да е. Интересно и ако човекот е от Ресен. |
|
![]() |
|
nomik ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 28-Dec-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Akoe e SImeon Radev mislam deka toa e sram za Makedonija. Imeno toj bese vujko na mojata baba od Resen i vo 1968 godina bevme kaj nego vo Sofija. Pametam deka samoto poimanje na zborot Makedonec i Makedonska nacija kaj nego predizvikuvase golema zestina i negativni reakcii.Nas ne smetase za odrodeni bugari koi podpadnale pod vlijanie na srbskata politika. Inaku samiot toj po poteklo e vlav
![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1617181920 38> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |