![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 176177178179180 209> |
Author | |||||
Stibera ![]() Senior Member ![]() Joined: 20-Oct-2010 Online Status: Offline Posts: 117 |
![]() ![]() |
||||
Тревата иста како на реал мадрид, арсенал, баерн минхен и др.
Desso GrassMaster is a sports playing field surface composed of natural grass combined with artificial fibres. The artificial grass fibres are injected 20 centimetres (7.9 in) deep, and cover about 3% of the surface. While the grass is growing, the roots intertwine with the artificial fibres. The designers claim this anchors the field to create a solid, even structure with good drainage and 'playing comfort'. http://en.wikipedia.org/wiki/Desso_GrassMaster |
|||||
![]() |
|||||
vlatko.mk ![]() Senior Member ![]() Joined: 17-Sep-2010 Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
||||
Се спомена продажбата на карти - мислам дека добрата е продажба е резултат и на достапноста - Тобако го има во речиси секоја населба и дури и помрзливите барем еднаш во ден два поминуваат пред нив и можат да набават билет. Затоа можеби е добро вака да оди продажбата а онаа шупа да се сруши што поскоро.
А плавата патека - ако остане плава ќе биде најголемиот кич што некогаш му се случил на еден спортски објект во светот! Edited by vlatko.mk - 23-Jul-2012 at 02:00 |
|||||
![]() |
|||||
Neurklinika ![]() Newbiе ![]() Joined: 20-Jul-2012 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
||||
Dexter, vo kontekst so tvojot posleden post okolu to koj stopanisuva so arenata...
JPSSO (javno pretprijatie za stopanisuvanje so stanbeni objekti, inaku sajtot im e vo faza na izgradba vekje dolgo vreme, moze kje go zavrsat na 25 juli ![]() Eve i link so stadioni sto dosega imaat instalaza na Desso GrassMaster... pogodete koj stadion se naogja na ovaa lista? Edited by Neurklinika - 23-Jul-2012 at 04:07 |
|||||
![]() |
|||||
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
||||
![]() Никаде нема официјално соопштение дека Desso GrassMaster ја третира тревата на Филип 2 , тоа на Википедија беше поставено во скоро време. На официјалната страна на Desso GrassMaster, стои кои се нивните официјални клиенти и тука никаде не се споменува Филип 2 http://www.dessosports.com/sports/football/football-projects Успут еве едно видео како ја инсталираат хибрид тревата desso grassmaster http://www.youtube.com/watch?v=1VNiArKmJ10 Edited by Buliwyf - 23-Jul-2012 at 10:53 |
|||||
![]() |
|||||
OCB ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: 54 Online Status: Offline Posts: 921 |
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Stibera ![]() Senior Member ![]() Joined: 20-Oct-2010 Online Status: Offline Posts: 117 |
![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
vladegf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Dec-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 638 |
![]() ![]() |
||||
Ја како што знам ЛУЖНИЌИ има вештачка трева
|
|||||
![]() |
|||||
kara ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 19-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
||||
Мислам дека не е вештачка.... мислам дека е некој сличен тип како оваа што ја поставија кај нас (Филип2) со пластични конци или нешто слично, за да може да ги издржи зимските ниски температури што ги има во Москва! |
|||||
@LEK$
|
|||||
![]() |
|||||
Petar ![]() Senior Member ![]() Joined: 09-Nov-2011 Online Status: Offline Posts: 269 |
![]() ![]() |
||||
Ubavo ispadna. Edvaj cekam da go vidam stadionot vo zivo. |
|||||
![]() |
|||||
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
||||
Епа одлично што е сина таква е на сите модерни стадиони и атлетски патеки, многу подобро отколку црвена.
|
|||||
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|||||
![]() |
|||||
zdravozivo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-May-2012 Location: Kavadarci Online Status: Offline Posts: 211 |
![]() ![]() |
||||
Ocekuvam mnogu sliki od utresniot natprevar.Samo da ve potsetam da ne gi zaboravete fotoaparatite.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
||||
ФОТО и ВИДЕО: Бате Борисов на тренинг на Филип Вториhttp://sitel.com.mk/dnevnik/fudbal/foto-i-video-bate-borisov-na-trening-na-filip-vtori |
|||||
![]() |
|||||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
||||
на линкот има слики од стадионот,од сите сгли,но поради присутност на видни политички личности не ги постирам сликите(да не бидам етикетиран),па кој сака нека ги посети
фото од филип 2 македонски |
|||||
![]() |
|||||
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
||||
Кога ви зборев пред месец дека патека ќе биде сина...
Еве и на линкот кој го постирам на 3:00 слушајте убаво ![]() |
|||||
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
|||||
![]() |
|||||
vladegf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Dec-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 638 |
![]() ![]() |
||||
На видеото од Сител се гледа дека пак патеките за скок во далечина се со црвена боја, не ми се верува да ги направиле различно
|
|||||
![]() |
|||||
kara ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 19-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
||||
Јас сеуште мислам дека патеката ќе биде црвена без разлика што ја гледаме сина (сеуште не е завршена работата со патеката).
Но ако случајно остане со оваа боја (ако грешам) тогаш веднаш да ги заменат столчињата затоа што не личи на ништо вака..... п.с. сеуште сум убеден дека ќе е црвена..... |
|||||
@LEK$
|
|||||
![]() |
|||||
toasumjas ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2010 Location: Skopje/ljubljan Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
||||
Не ми се верува. Плавата патека многу ми се свига(погледнете у киев како испадна), ама со овие столчина полоша комбинација не можеа да бидат. Мене лично столчињата уште од почетокот не ми се допаѓаат а и распоредот им е многу демоде, кога би можело да ги подарат на стадионите низ македонија а овде да стават нови би било одлично. Али знам дека ова е само вишвул тинкинг.
|
|||||
![]() |
|||||
Sashko ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Online Status: Offline Posts: 41 |
![]() ![]() |
||||
Одвратно испадна ова сето и со распоредот на столчињата на јужна, а ова со сината патека како капак на се...!!!!!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Spiridon ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 03-Oct-2011 Online Status: Offline Posts: 70 |
![]() ![]() |
||||
Na plavata boja ke se lupne uste eden sloj i atletskata ke bide crvena.Vaka kako sto e,zollto-crveno,plavo-zeleno ne lici na nisto.So druga boja na stolcinjata,drug bi bil i muabetot.
|
|||||
![]() |
|||||
digolo54 ![]() Newbiе ![]() Joined: 25-Jul-2012 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
||||
I jas go delam Мislenjeto na poveketo od vas i mislam deka najdobro bi
bilo dokolku Patekata ostane kako sto e, no metalnite Ogradi sto se na Tribinite da se ofarbaat so ista Boja kako sto e i Patekata, mislam deka
bi izgledalo fantasticno i od finansiski Aspekt bi bilo najdobro
resenie.
|
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 176177178179180 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |