![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 186187188189190 209> |
Author | ||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
Eve ja temnicata na mostot za koja zboruvav pred dva meseci. Za tesnoto grlo veke ne pomaga nikakva debata. Ke treba da navikneme na nego a boga mi i da vnimavame.
http://www.sitel.com.mk/meshanica-pred-vlezovite-na-juzhna-tribina-0 |
||
![]() |
||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
I vtora rabota. Seuste cekame fudbalski natprevar koj bi ja ispolnil Arenata do poslednoto mesto.
|
||
![]() |
||
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
|
За кого би ја исполнил? |
||
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
||
![]() |
||
Spiridon ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 03-Oct-2011 Online Status: Offline Posts: 70 |
![]() ![]() |
|
Ne znam ti koja utakmica ja gledase vcera,ama stadionot bese poln.Delot na Istok kaj Hrvatite bese prazen od opravdani pricini. Mnogu pogolem problem se vlezovite na stadionot,haosot koj bese na vlez na Juzna ednostavno ne e normalen.Kako onde covek da donese malo dete mene nikako ne mi e jasno.Si kupil normalno karta,si go donel sin ti koj e klinec i...I sto praime sega,kako da se uspee da se vleze vo onoj haos.Koja budala mislese deka na eden stadion mu trebaat vkupno 4 vleza za 4 tribina(2 Jug,2 Sever)?I zosto sluzat onie semafori?Da ni pokazat koja minuta e?Positni problemi ima eden kup.Nezavrseno gradiliste seuste. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
|
Денко... мора да има бафер зона... на вакви натпревари, ако не и воопшто на сите фудбалски натревари мора да има бафер зони... со тоа се одвојуваат гостинските навивачи од остатокот од публиката поради безбедности, сигурностни причини... |
||
Македонија - Земја на чудата!
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
|
1. Гужва на влезовите. Ова е уште еден во низата докази, а ќе имате +1 во вторник дека два влеза за 4 трибини и 33.000 се премалку.
2. Стадионот вчера беше исполнет до последното место! 3. Мониторите кои се наоѓаат пред самите влезови се излишни и нема никаква причина да бидат таму, чисто перење пари. 4. Трибините т.е. навивачите се во темница, треба еден ред помали рефлектори во задниот дел на трибините. 5. Луѓево да се научат да читаат бројки! Ако купуваш карта која е нумерирана дали си се запрашал зошто е тоа така??? ![]() |
||
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Момци, ова со влезовите можеби малку ќе се подобри. Пред некое време забележав на западната трибина дека има три дополнителни мали влезови на приземјето и потоа скали до платформата. Верувам дека е исто и на источната трибина. За жал немав ништо при рака за сликање... Е сега прашање е колкав е капацитетот на овие мали влезови и дали се доволни за работите суштински да се сменат, тоа навистина не би можел да проценам. Нејсе, мислам дека главен проблем за гужвата е пред се лошата организираност при менаџирањето на толпата и целата ситуација. |
||
![]() |
||
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
|
Тоа е сигурно за подтрибинскиот простор
|
||
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
||
![]() |
||
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
|
Soaring Macedonia |
||
|
||
![]() |
||
Taftal ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 23-Jun-2012 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
![]() Стадионот изгледа фантастично, само бојата на патеката расипува просек |
||
![]() |
||
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
|
На МТВ нешто збореа за стадионов и дека целата негова изградба, ваљда кога ќе се догради и фасадата, ќе кошта 62 милиони евра.
Edited by N23 - 22-Oct-2012 at 22:37 |
||
23ka.wordpress.com
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
мислиш евра...
|
||
|
||
![]() |
||
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
|
![]() едитирано |
||
23ka.wordpress.com
|
||
![]() |
||
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
|
Знае некој за каква санација се работи? Дали е оштетен од нешто, или само добро домаќинско однесување на Вардар ?
„Бидејќи во моментов се врши санирање на тревната подлога на националната арена „Филип Втори“, Вардар својот натпревар од 13 коло во ПМФЛ ќе го игра во Куманово каде треба да ги има потребните услови за добар натпревар.“ извор: http://fkvardar.mk/vesti/365-2012-11-01-17-10-42 |
||
![]() |
||
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
chelsea ![]() Newbie ![]() Joined: 01-Nov-2012 Online Status: Offline Posts: 27 |
![]() ![]() |
|
Ima li nekakvi informacii okolu izgradbata na fasadata,ili ke se odlozi za nekoi podobri vreminja?
|
||
![]() |
||
Spiridon ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 03-Oct-2011 Online Status: Offline Posts: 70 |
![]() ![]() |
|
Ne moze Dragan trevata da ne "nalegne dobro".Ednostavno ja cuvaat za prijatelskata protiv Slovenija.Ima mali sanacii na mestata kade sto e ostetena posle Hrvatska i Srbija. |
||
![]() |
||
Razbirash ![]() Newbie ![]() Joined: 02-Dec-2012 Online Status: Offline Posts: 27 |
![]() ![]() |
|
http://www.topdrawersoccer.com/the91stminute/wp-content/uploads/2011/08/juventus_new_stadium.jpgmi Malce muabet shto bi bilo koga bi bilo
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 186187188189190 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |