![]() |
![]() |
![]() |
Претставување на нови членови |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 7891011 12> |
Author | |
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
Одличен старт на форумов by the way....топ ти се сликите!!
Добредојде! ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Добредојде и од мене
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Поздрав Џоле, растури со сликите
![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Здраво и од мене...
Како ти е корисничкото име на SSC? |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Фала дечки...
@FoSsil - Skopje/Скопје |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Претпоставував
![]() Ајде, Добредојде ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
И јас претпоставував!
Браво Џоле, супер впечатоци имам од тебе! ![]() |
|
"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." Гьоте
|
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Добредојде и од мене и браво за сликите ,досега јас бев еден од членовите што правеше највеќе слики покрај администрацијата но еве ти рака за твојот труд и браво од мене
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Јас чекам следната Средба да го запознаам во живо...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Фала ви на сите... Ќе се потрудам повремено да ве снабдувам со свежи слики од градилиштата низ градов.
|
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
Добро дојде на форумот Ѓорѓи. Болдот ми се допадна многу и мислам дека е важно за секој од нас да се трудиме Македонија да ја претставиме во позитивно светло. Јас тоа се трудам со години и досега успеав да привлечам неколку странци да дојдат и да остават некое евро во Македонија и повеќето од нив се презадоволни, а некој од нив веќе неколку пати ја посетуваат Македонија. Поздрав и благодарам за досегашните фотографии. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ама има една многу важна работа...
Јас би додал... Вистинскo/реално светло... Edited by FoSsiL - 24-Apr-2013 at 18:20 |
|
|
|
![]() |
|
zdravozivo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-May-2012 Location: Kavadarci Online Status: Offline Posts: 211 |
![]() ![]() |
Браво момци!
Ако дочекаме некогаш да биде модерно да си Македонец и вие ќе имате мала заслуга во тоа Fosil еднаш го прочитав во стил како дека незнае како да придонесе за својата земјата Еве одличен пример, но остави ја реалноста како што спомнав еднаш нашата и нивната реалност не е иста за земјава не мора да биде затруена со информации битни само за нас тукашните Биди си ти реален, а нив покажи им ја креативноста и убавината |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Сакаш да кажеш да ја искривувам реалноста за да претставам/создадам подобра слика... Прво... би се лажел самиот себеси Второ... би го лажел другиот Трето... Со моето лажење давам лоша слика за себе си и за државата Четврто... Ако се гордеам со лага, тогаш навистина нешто не е во ред со мене... Edited by FoSsiL - 24-Apr-2013 at 18:20 |
|
|
|
![]() |
|
zdravozivo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-May-2012 Location: Kavadarci Online Status: Offline Posts: 211 |
![]() ![]() |
Презентирај позитивна енергија фосил
кажувај ја твојата среќна приказна Сите им се восхитуваат на среќните луѓе, посебно на тие кои успеваат во тоа и во најлошите услови |
|
![]() |
|
NenadMK92 ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 07-May-2013 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Добродојдов на форумов. Јас сум студент на Градежен во Штип, насока Транспортна инфраструктура.
Поздрав |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
велкоме
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Добредојде на форумот ,се надевам дека ќе ни пружиш добри информации и технички потковани
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
+1 ![]() Edited by Cloverstack - 12-May-2013 at 22:09 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 7891011 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |