![]() |
![]() |
![]() |
Погодете го градот - Guess the city |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45464748> |
Author | |
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Хаити... |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
не
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Guanajuato – Mexico |
|
|
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Ај и јас да ве видам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ама не не... не е погодено ваљда... треба прво Кловер да потврди... Но ај кога веќе пуште слика... Тоа што го пушти Кловер... е Сајгон, Виетнам... А ова, твоето, оставам на другите... иако ми е познат градов од некаде |
|
|
|
![]() |
|
maktens ![]() Newbiе ![]() Joined: 24-Aug-2012 Online Status: Offline Posts: 14 |
![]() ![]() |
Брно
|
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Значи не ме бива за бирање чим го погодивте веднаш.
Иначе еден коментар за градот ,мене лично многу ми се допаѓа иако сум го посетил само еднаш и тоа навечер и го шетав во сред ноќ.Убаво им е решен транспортниот центар ,се на едно место само не ми се допаќа такси превозот (скапо такси). |
|
![]() |
|
maktens ![]() Newbiе ![]() Joined: 24-Aug-2012 Online Status: Offline Posts: 14 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Минеаполис?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Знаев дека од некаде ми е познат градов... Питсбург..? |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Питсбург е ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Да Питсбург е.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
ako i napravis na slikata drag and drop na chrome,izleguva:lublin zdjęcia
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Лублин, Полска. |
|
|
|
![]() |
|
Harry Potter ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2012 Location: Skopje, Macedon Online Status: Offline Posts: 13 |
![]() ![]() |
ај да ве видам!
![]() ![]() |
|
www.MacedonianFootball.com
|
|
![]() |
|
martind ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
Според куќите и околината треба да биде некое гратче во Исланд или Фарски Острови.
|
|
![]() |
|
phenomenon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 26-Oct-2010 Location: Kumanovo Online Status: Offline Posts: 2691 |
![]() ![]() |
Судејќи по куќата со кров-бусен, покрај Исланд и Фарски Острови, може да се наоѓа во Шкотска или Норвешка.
|
|
開始されていないだけの戦いが失われ、
|
|
![]() |
|
phenomenon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 26-Oct-2010 Location: Kumanovo Online Status: Offline Posts: 2691 |
![]() ![]() |
Саударкрокур, Исланд
|
|
開始されていないだけの戦いが失われ、
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
Sauðárkrókur is the largest urban area in Skagafjörður
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45464748> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |