![]() |
![]() |
![]() |
Скопје - најдобри фотки |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 22> |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Митатос супер се сликите особено ми се допаѓа првата која одлична идеја за ноќна слика (не сум видел друга ваква) и е печена за банер.
И сликата на Гевгелија е супер ![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
treba da se dogovorime nekoj den grupno da izlezeme na nokna fotografija
![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
Eve nekolku panorami od mene :
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Митатос дали втората фотографија е сликана од саат-кулата?! Четвртава со сијалицава е интересен кадар.
[офтопик] Инаку ми дојде како идеја, а знам дека еднаш оддамна беше пласирана не ми текнува од кого, бит-пазар да се дислоцира и на тоа место да се направи плоштад. Башка на тој плоштад би била алаџа-џамија а до него веднаш театарот. Може во некоја друга тема да дадете мислење. [/офтопик] |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Митатос, 2 и 3 - ХДР?
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
lsl @ site tri se slikani od saat kulata,pa moze da se dogovorime nekogas da ve nosam da slikate nesto
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Имам фотоматикс веќе некое време, ама не сум бил низ Скопје со стативот да сликнам нешто. Но направив неколку безвезни и испаднаа доста добро
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Hhahah i ja si kupiv sega skoro stativ , i jas napraviv nekolku nabrzina, i moite super ispadnaa
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
Еве неколку слики од градов, нормално не се мои, превземени се од друг сајт, може да се забележи дека се постари неколку години според објектите
![]() http://cliffy.org/Macedonia/Macedonia-02.html 1. 2. 3. 4. незадоволна толпа ![]() 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. паново на сликава има слики од старо скопје, само не се сеќавам за што беше 12. се сеќавате? ![]() 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 26. 27. се надевам дека ви се допаднаа ![]() Edited by zabegan - 11-Nov-2008 at 16:26 |
|
![]() |
|
MKballer ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Nov-2007 Location: Detroit Online Status: Offline Posts: 93 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
Скопје- град на многу контрасти
![]() |
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
вау
![]() ![]() |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
od koja godina e?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
еве една од google earth
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
еве уште некоја од photobucket
од hris_tina3 ![]() од sandiokan, в-то на стражарската куќичка ја квари добрата слика ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
od naturebeauty
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 22> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |