![]() |
![]() |
![]() |
Разни помали проекти |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 14> |
Author | |
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Дали мене така ми се чини или почна кај нас да се гради со многу побрзо темпо
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Не ти се чини, апсолутно си во право
![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
@pbanks
Ја приметив градбата, но мислев дека ќе биде кат два, ова отишла во небо. |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Владимир и уште некој имаа постирано слики од една тесна зграда, ако е оваа.
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Taa е зградата до стоковна куќа МОСТ, мислам дека се викаше Хана и припаѓа на еврејската заедница
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Ова мало објектче е завршено. Само колку да се документира
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Не е оваја но во нишката Урбани прашања - Фасади, има други две |
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Овој парк во Прилеп го имаме едидентирано поназад во нишкава http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=15&PID=18569#18569
Еве од денеска стигна вест дека е готов шахот.
![]() МИА фото |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Прво графити, па ќе ги скршат, и евентуално да ги украдат ако не се премногу тешки. А за таблата истото го предвидувам. Инаку мислам Прилеп дека станува многу убав град-не дека шаховските табли нешто менуваат многу, но се трудат да прават некои работи кои го прават градот поинтересен, за наши услови во голема мера.
|
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
ABC ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Dec-2008 Location: prilep Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Прилеп станува само пензионерски град,последниве 10 години ништо друго не се прави освен што се реновира по некое дуќанче и се прават паркови,нишалки,промашени фонтани и чешми и по некое игралиште со или без катни гаражи.Си видел некој да направил некаков индустриски објект.Градот како да ги одбројува последните години од неговиот живот. |
|
Секогаш е подобро нешто да се гради отколку да се руши.
|
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Ех, па Охрид да не има индустриски објекти? Охрид е убав сам по себе, нешто како и Битола (мене искрено не ми е убава, но така слушам од другите). По мое, Прилеп почнува да личи на убав град, среден ако ништо друг, но веројатно дека си од Прилеп сите политички и економски состојби те тераат да го гледаш низ малку посив спектар. Веројатно затоа и мене Битола не ми е нешто посебна. А дека нема индустриски капацитети во Прилеп, па во цела држава нема...
![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
luge , aj ako mozete nekoj kordinaati za objektot.,.
vie kazavte kade e ama so zborovi ne razbrav bas bidejci samo 1 pat sum bil vo skopje
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Преко пат хотел Арапска куќа или Јадран
41°59'49.15"N 21°25'44.35"E |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ова е на местото на едни стари куќи карши фонтаната "Лотос" во градскиот парк, преку Илинденска. Колку што можев да приметам, а и на сликава се гледа, најверојатно се работи за енкапсулација на постар објект.
![]() Edited by lslcrew - 21-Apr-2009 at 09:47 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Имам едно прашање, веројатно е за тука. Што е таа градбата што се гради зад Магос, една застаклена така? Еве координати: 41°59'46.91"N | 21°25'47.75"E
|
|
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
Нема друго нешто измеѓу банкава, магос и телеком (или што и да е тоа пошта или било што)? Не мислам дека беше ова тоа што го видов, изгледаше малку поинаку (на earth го нема, стари се снимките). Тоа изгледаше убаво, затоа прашувам, ко да го нема на форумов.
|
|
|
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Местото е под деноноќен видео надзор ![]() |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Од денес. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Се пополнува дупката прекопат Универзална сала на Партизанска
![]() |
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 14> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |