![]() |
![]() |
![]() |
Клучка Континентал |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 891011> |
Author | |||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||||||
Губење време + импровизаторско решение според мене. Не ја гледам оправданоста. Моменталното е одлично барем јас мислам. |
|||||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||||||
![]() |
|||||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||||
Џабе такво шминкање на оваа клучка, не вреди. Ни треба сеопфатно и долгорочно решение кое ќе ја вклучи и клучката за Бул. Крушевска Република. А ако оваа клучка за таа цел треба да се руши, не би имал никакви резерви за тоа, без разлика што е сосем нова. |
|||||||
![]() |
|||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||||
Па дебиливе нека се научат да почитуваат сообраќајни прописи... макар и со казни! Не е поентата да ја планираш сообраќајната мрежа како некој не би можел да направи прекршок или опасна ситуација, тоа не ни може да се постигне без разлика какви акробации во планирањето да се направат.
Овде треба да стои сообраќајна полиција повремено и да им го дотера умот на каубојците. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
Еве конечно да ја регистрираме и на видео ситуацијата кога некој автобус ќе улета на автобуската од транзитните ленти.
Конкретнио типов не застанува ни на постојката, туку на сообраќајна лента. Нормално таков каубоец не се замара ни со ситници како тоа дека уклучени светла се задолжителни, или пак „сувишни работи“ како сигнализирање со трепкачи. Ова не е ниту обичен симптом на лошата сообраќајна култура, овде се работи за професионален возач на автобус. Барем тие мора да се однесуваат многу поодговорно! Сообраќајната полиција да престане да спие... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
||||||
Ќе избегам од темава ама морам да кажам. Кога ги гледам автобусиве во Скопје ми се лоши.
|
|||||||
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
![]() |
|||||||
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
||||||
За градоначалникот Коце Трајановски ова е црна точка за градот кога ќе
заврне. Новиот градоначалник на Скопје вели дека при изградбата на
клучката не се направил одвод на атмосферска канализација. NO COMMENT!
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
![]() Edited by lslcrew - 03-Jun-2009 at 11:25 |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
Токму така! Каков е тој градоначалник и каква е таа администрација што не можат да сватат дека проблемите не се изолирани. Трифке кај континентал можел да стави и цефки со 10 пати поголем дијаметар (како што се фали дека ставиле од 40 наместо 30 сантиметри), ама кое фајде од тоа доколку проблемот не се реши сеопфатно?
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||||||
Сликата не е чорната од форумот? Онаа кога објаснувавте за автобусите. Алал вера и на нет прес.
|
|||||||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
Де бре еве и нетпрес собирал материјали од форумов
![]() Само морале ли да ја земат баш онаа фотка што ја имам нашкрабано за да го доловам проблемот со сообраќајниот конфликт што се создава кога градските автобуси ги користат транзитните ленти ![]() Edited by Cloverstack - 03-Jun-2009 at 16:57 |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
Баш и мене тоа ми падна чудно што сликата беше нашкрабана! И си викам ова мора да е од кај нас сликава чим е шкрабана! И сега Линеа ја постирасл сликава, Кловер обележувал, а од нетпресс баш обележаната ја земале од толку слики!
Еве каде ја имаме постирано поназад сликава! http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=34&PID=27961#27961 |
|||||||
![]() |
|||||||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
||||||
не е прв пат некој новинар да украде слика од форумов, убаво се сеќавам дека имаше барем уште една што ја имаат дрпнато од форумов, само не знам која беше
што се однесува до канализацијата на клучката, кога веќе кај нас има вакви дождови , мислам дека треба да се направи некој канал или одводна цевка што ќе ја носи водата до вардар, или претерувам? |
|||||||
![]() |
|||||||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||||||
Не, тоа беше и првата изјава од градоначалникот на Ск. |
|||||||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||||||
Па секако ја носи накај Вардар, нема каде иначе. Само што има недоволна мрежа, тесни грла, несовесност од граѓаните кои фрлаат се и сешто во атмосферската канализација... и резултатот се гледа - што си дробиме тоа си сркаме!
|
|||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 891011> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |