![]() |
![]() |
![]() |
Скопје - панорами |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 32> |
Author | |
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
пак од панорамио, од gocenik, и оваа малце големка
![]() |
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
![]() Ова е моја - секогаш сликам, а касно ми текнува што сликам. Сликано е знаете каде во Март/Април 2009. |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() Вистинско освежување е панорамава, добар агол, солидна површина од градот опфатена и снежните врвови како бонус. |
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
Се мислам викендов да идам до врв пак - овој пат спремен со повеќе техника + држач и дека ќе фатам целосно една добра 360-ка од некое место.
Ова е правено без врска и на рака. Али сепак топ искочи - малку почнав да читам како се праеле панорамски - место да ги глеам од други и да се чудам ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
micko_v ![]() Senior Member ![]() Joined: 19-Jun-2009 Location: Firenze, Italia Online Status: Offline Posts: 123 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Феноменално! Ајде веќе нека го отворат крстот да може да биде достапен цело време, па и ноќе макар еднаш неделно. |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
јако
![]() Edited by FoSsiL - 12-Dec-2009 at 17:56 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Браво за Мартин.
Со што апарат е ова сликано и дали е чепкана фоткава у фотоштоп??? |
|
![]() |
|
Keeray ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 27-Sep-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Zasto ne mi se otvara slikava vika deka ima error.. dali moze neko jda ja postira vo normalna golemina ? Blagodaram odnapred
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Еве ти го линкот па пробај дирекно, мора да е кај тебе проблемот
|
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
Keeray ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 27-Sep-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
mi se otvori! mora da bilo nesto do mene nema vrska . Fala
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
01.
![]() 02. ![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Браво mitat,не знаев каде точно да искоментирам,но сите слики се супер.
Панорамата со МРТВ ми е фаворит. |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
![]() 2010-03-17 |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Многу убава фотка превземена од фликр
![]() Неодоливо ме потсеќа на оваа позната постземјотресна фотка ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Панорами на Драчево... Превземени од Срѓан Адамовиќ од ССЦ
1. ![]() 2. Остатокот од Скопје во позадина ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве ја единствената добра страна на спомен куќата на Мајка Тереза
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Денес беше ветровито и за скопски услови релативно чисто, па истражував локации над Драчево и Пинтија за панорами на Скопје. Очекував повеќе, но сепак...
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 32> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |