![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 209> |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Да, редно е да ја пофалиме владата за тоа што заслужува ![]() Сега само уште да се откажат од црквата, куполите, мајка тереза, лавовите и контингентот коњаници, ќе биде супер... ![]() Во иднина се надевам на повеќе вакви проекти како стадионов, а лудите идеи да си ги избришат од глава... |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Штета што сега за сега нема да се прави ништо во врска со квалитетот на теренот. Забелешката од ФФМ за ов држи.
Ама оние приказните на Харалампие за чисто фудбалски стадион и дека дури и ќе се намалела подршката од публиката со изградбата на новата трибина... мислам стварно... ![]() Тој слично како премиерот си мисли дека може да гради што сака и како сака - кој ги ебе архитектите и инженерите. А за фактот колку ни е „културна“ публиката и што би се случувало кога трибините би биле блиску до теренот, мислам дека на сите ни е јасно... http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=1309&ArticleID=84218
![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
mene mi odgovara atletskava pateka, posto zamislete na nekoja ostra igra oni frlat so kamenja,a zamisli da se tolku blisku sto bi pravele gledacite
![]() ![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
абре не се нормални каде ке добие скоро нов стадион уште не им чинеле атлетските патеки, глупости... А за притисокот и атмосферата нема врска ќе го има и понатаму со поголемиот капацитет кој ќе го добиеме. |
|
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
Tie plus 3 lenti na atletski pateki ke se odaleci nekoj 3 metri od navivacite . lelele kolku "mnogu" mnogu ke se izgubi od atmosverata na gradski. So tropaat gluposti ne mi se veruva samo da se najdat mani, Toa se svetski standardi za atletski pateki i treba da se napravat , nema da gi zaboravime atleticarite vo Makedonija koj nemaat nikakvi uslovi. A neee oni sakale da bide stadionot strogo namenet za fudbal, Najveroatno mislat ke se prai nov specijalno za atletika ......
P.S. Ako se smali pritisokot -RESENIE: Ke vikame poiseee!!! |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
и ако можи некој да напрај нови фотки до кај е стадионот пошто ни за то не пиши на интернет а многу ме интересира како ќе изгледа... планирам да ги гледам со холандија нашите па ајде да знам кај одам...и тро на тема градежништво, незнам точно на кој грчки тим, стадионот го градеше македонска градежна фирма, знајте нешто за то?
Edited by гитардемон - 10-Sep-2010 at 20:34 |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Мислам дека Металец Прилеп и/или ФЗЦ 11 Октомври Куманово работеа на Олимпискиот стадион во Атина.
Слики од стадионот ќе има скоро ама последен пат кога поминав уште се рушеше дака да моменталната ситуација е горе доле евидентирана тука |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Јас проаѓам отприлика еднаш неделно да видам како иде работава, и веќе се поставени тие дрвените конструкции во огромна дупка (значи пбанкс, доста се напреднати од рушењето), и според темпото на работа би рекол дека веќе е над земја градењето. Али луѓе, не сте свесни колку се блиску крановите и останатите градежни машини до Кинески ѕид... ![]() |
|
![]() |
|
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
Metalec Prilep ucestvuvaa vo izgradbata na stadionot na Aris od solun.... |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
да да, се распрашав и мене така ми кажаја арис е екипата... морав да прашам пошто фала богу нема знакче made in macedonia ![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
На градилиштево беше навистина многу активно
![]() Само гледам и кај кинескиот ѕид имаше работници, се шуткаа навака натака, изгледа се работи нормално... ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|
![]() |
|
ProMKD ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 244 |
![]() ![]() |
Нека е за добро, нека работат секој ден па се надевам ќе заврши све како што треба! А дали се планира да не знае некој да се обнови и осветлувањето? Вчера имаше во весник дека и теренот сакаат да го сменат да стават нова трева, а тоа ќе коштало околу 300 000 евра!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Сигурен сум дека имаше подетално околу двете работи во еден од текстовите што е постиран во нишкава. Прочитај малце од порано, не чекај се на готово
![]() Ќе најдеш и многу други интересни работи ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Ова е стварно импресивно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
Браво многу се напредува, мило ми е
|
|
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
my hero!
ме израдва со сликите ![]() брзо оди машала еве еден модел интересен ![]() http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=d03e1108f38fbcfb1c088f970198612c |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Ние се надевавме дека овие средби ќе ги гледаме и од новата трибина, а сега излегува дека воопшто нема да се играат во Македонија. http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=77994DA33475434D8A5D8C90F48701FA
|
|
![]() |
|
ProMKD ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 244 |
![]() ![]() |
Ова за нас ќе биде огромна трагедија да не можеме да гледаме на Градски вакви големи утакмици... целта на овие утакмици во Скопје беше да се наполни ФФМ со пари ради правата за Телевизиски пренос, а ако бидат во Белград или Софија не знам баш како ќе оди тоа! А плус, ќарот од картите за влез у Градски ќе одат у маракана... и згора на тоа ќе ни се смеат србите/бугарите. А ако отиде у соседство, не верувам дека ќе оди у Софија, ради визите
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Да, ако навистина бидне така ќе биде катастрофа. Ни останува да се надеваме дека сепак такво сценарио ќе се избегне и дека ќе се игра во Скопје.
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Па добро бе, па може да ги стават про груфгиве градови, битола, охрид и тамо има некои стадиончиња.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |