![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 8081828384 209> |
Author | |
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
а што е со столчињата на северна, на сликата што ги нема? некој ги искршил има се прави некоја корекција?
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Не би знаел, само претпоставувам дека биле уништени во комплет со таа бедната потпорна конструкција, па сега местат нови.
|
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Масивни фотки,вака изгледа многу моќно стадионот.
Кловер бидејќи твоиве фотки се од внатрешноста,каков е филингот од внатре,делува стадионот вака голем (сосе исток и запад иако се во изградба) како на фоткиве?
![]() |
|
![]() |
|
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
Бев на Македонија-Шпанија.Со трибините гледам забрзале со градба а инаку за филингот да кажам дека е прекрасен.Малце сонце ми идеше во очи ама нема врска се снајдов
![]() |
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
![]() ![]() А за јужна не знам зошто оди поспоро работава,но кај и да е и ке се забрза и тој фронт.
Генерално сум задоволен со темпово на изградба.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Чувството е прекрасно, уште од сега се насеќа колку впечатлив ќе биде стадионот и колку моќно ќе изгледа. Да нижеме многу успеси на него во иднина ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
Само едно нешто ми беше глупо досега.Игравме квалификациски натпревари попладне околу 3-4 саат.За мене утакмица не е утакмица ако не се игра ноќе.Ем повеќе публика иде ноќе,ем атмосферата е поубава.Затоа одвај чекам барем јужна да ја направат побрзо за да ги играме квалификациските натпревари што идат ноќе!
|
|
![]() |
|
Goran34 ![]() Newbiе ![]() Joined: 17-May-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Bravo na slikive sega stadionot zalicuva na svetska sportska arena ova e dokaz deka imame sposobni gradeznici ako prodolzaat so ova tempo na izgradba cel stadion moze da bide zavrsen do Oktomvri.
Blagodaram decki na slikive
pozdrav
|
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Мислам дека е малку нереално да се очекува до Октомври да биде готов стадионот, впрочем и од владата најавија 2012 дека ќе биде готов. Сепак има уште доста да се кренат источна и западна трибина а на јужна работите се одвиваат пребавно.
|
|
![]() |
|
Sale SK ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 16-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 258 |
![]() ![]() |
За Ерменија сигурно нема да завршат,таа утакмица ќе ја играат во денски термин.Брзаат да завршат за Русија да би можеле да играме навечер,мада и за таа утакмица не се сигурни.Искрено,не гледам причина зошто југ не би бил готов до Октоври?Ама како работат споро на Југ,можно е и да не завршат. |
|
![]() |
|
theMac3donian ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 30-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 306 |
![]() ![]() |
Многу добри фотографии. Благодарам.
Прашање: Во чија сопственост е стадионот? На државата? Колкава власт имаат Вардар и Работнички? ФФМ? Како одат тие работи не ми е јасно. |
|
(НУ)МНМБЗДИСМНВИМНЖНКР
|
|
![]() |
|
ivopfc ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 19-Oct-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Стадионот е во сопственост на Јавното Претпријатие за стопанисување со станбен и деловен простор.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
DamjanS ![]() Newbiе ![]() Joined: 08-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ќе да е фарбано
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Кој фаќа Eurosport 2 може да го гледа стадионот во живо во моментов, има пренос од она женското првенство U19
Edited by Cloverstack - 02-Jun-2010 at 17:17 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
http://beta.eurosportplayer.com/tv_prd128.shtml
Ама треба да се плати! |
|
![]() |
|
KinDeR ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 04-Jun-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
Здраво на сите! New member here! Пробав да изчитам и изгледам што е можно повеќе нишки, проекти, постови, така да се надевам дека што е можно најбрзо ќе се вклопам во build.mk заедницава. Не сум архитект, ниту од градежната бранша, (апсолвент на Машински) така да ќе се воздржам од професионално гледање на проектите презентирани на форумов, иако ќе давам свое мислење, чисто од моја гледна точка како вљубеник на урбанизмот и гласен подржувач на се што се гради. За мој прв пост ја избрав нишкава затоа што е една од мојте омилени. И затоа што плански денес се приклучувам на форумов, уште поплански денес го земав апаратот (иначе многу аматерски апарат "Kodak EasyShare C813", така да не очекувајте многу квалитетни фотки) и како огнено крштевање на нов член направив тура низ градов и удрив неколку фотки. Како за прв пост милам дека е доста, а во наредниот ќе видам колку ги имам сватено упатствата па ќе пробам да закачам некоја фотка. |
|
![]() |
|
KinDeR ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 04-Jun-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
Иначе денеска се работеше на Јужна трибина од надворешна страна (конечно). Се фарбаа столбовите со истата сива боја како северна. 1. 2. 3. 4. 5. Состојбата на Запад е непроменета од претходниот Update, 6. 7. Меѓутоа на Исток се гледа напредок 8. 9. Исток од помошното 10. Исток гледано од Северен влез 11. 12. Запад гледано од Северен влез 13. Иначе сменета е спорната табла. Им проработе компасот Толку за денес Поздрав |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Киндер добредошол!
![]() п.с. Чекаме да се јави човекот од сликата, нормално ако е член на build.mk |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 8081828384 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |