![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 8889909192 209> |
Author | ||
Goran34 ![]() Newbiе ![]() Joined: 17-May-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Prvo ova mora de se ostvari za da mozi ex Yu drzavi da organizirat evropsko zaedno
|
||
![]() |
||
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
|
1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() Направени се сликите со слаб квалитет зашто морав да го иклучим квалитетот на сликата за да добием зум чуден е вој телефон ЛГ ![]() 4 ![]() 5. ![]() 6. ![]() |
||
![]() |
||
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
|
Супер е темпото,само малце ме чуди,зошто краевите ги започнале со црвени столчиња,на северната почнува со жолти...или можеби само тестираат комбинации некои.
|
||
![]() |
||
Sale SK ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 16-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 258 |
![]() ![]() |
|
Nitu mora da se ostvari,nitu e vozmozno da se ostvari.Zosto Romanija bi si ja rasturila svojata liga koja e prilicno silna?Srpski i albanski klubovi zaedno?Nitu drzavite od ex-YU imaat interes za zaednicka liga,nitu UEFA razmisluva da im dade EP.Pogotovo ne posle site maki sto gi imaat so Ukraina. @Buliwyf I mene ne mi e jasno ova vo vrska so stolcinjava. ![]() Edited by Cloverstack - 16-Jul-2010 at 00:18 |
||
![]() |
||
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Goran34 ![]() Newbiе ![]() Joined: 17-May-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Pozdrav Goran
|
||
![]() |
||
shaun.r ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 06-Jul-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Ако Работнички ја мине Мика на "Филип втори" доаѓа Ливерпул
http://www.time.mk/read/392727380a/f9a2b18b56/index.html |
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
Абе дечки нишкава не е за македонскиот фудбал, нишкава е за стадионот
![]() |
||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||
![]() |
||
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
|
Од преголема радост ја постирал веста
![]() |
||
![]() |
||
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
|
Па добро, има некоја врска со стадионот. Ако победат ќе играат со Ливерпул на 5-ти Август. Јужна ќе биде готова до 2-ри. Така да чим доаѓа Ливерпул, би се очекувало на 5-ти да биде полно. Сепак Ливерпул е голем клуб. И би било интересно да се следи таков натпревар. Ќе има и многу девојчиња
![]() |
||
![]() |
||
Паметњаков ![]() Groupie ![]() Joined: 17-Jul-2010 Location: / Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Ултрас!
|
||
![]() |
||
Паметњаков ![]() Groupie ![]() Joined: 17-Jul-2010 Location: / Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Сликава е од денес(НЕДЕЛА) се стемни па неможев да направам повеќе фотки :/ Западна Трибина сликано од Северна... неможе да се види некој голем напредок но нема везе
![]() ![]() |
||
Ултрас!
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Нареден пат подобра, битно се гледа до каде се
![]() А источна до каде е? Таму цело време досега беа чекор понапред. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
И на источна беше СКОРО исто! Само беше многу темно и неможев да сликам! А и не се гледаше многу зашто беше темно :/
Edited by Паметњаков - 18-Jul-2010 at 23:49 |
||
Ултрас!
|
||
![]() |
||
toasumjas ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2010 Location: Skopje/ljubljan Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
|
Полека полека ја добива формата веќе си го замислувам со новата атлетска патека и новиот терен. Ќе ни биде прав убавец. Нашата Ла бомбоњера што би рекле на сител
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Ако знае некој да ми одговори нека ОДГОВОРИ! Дали на Јужна ''ходниците'' ке бидат како на Северна
![]() ![]() |
||
Ултрас!
|
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
На јужна нема ходници. На јужна подтрибинскиот простор е во приватна сопственопст, единсвтено делот што е на ФФМ ли, на ЈПССДП ли? Оној државниот. Северна е со сообраќаен коридор внатре. Така да разликата е огромна. Може би за средено вака ако зборуваш ќе биде, мислам дека и тоа е опфатено со реконструкцијата.
btw. Едно специфично прашање. Каква е процентуалната застапеност, разликата во бројот на машки/женски тоалети?! |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Тоа ме интересираше фала!Само што малце глупо ке биде.. сите трибини со МОДЕРНИ ходници а јужна така ке си остане
![]() |
||
Ултрас!
|
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Ниту исток, ниту запад немаат сообраќајни ходници. Единствено северна го има. Другите трибини се само со скалите за публиката. Незнам кај најде недостаток во ова?
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Не го прочитав овој дел од твојот пост: “Може би за средено вака ако зборуваш ќе биде, мислам дека и тоа е
опфатено со реконструкцијата’’. Мислев за ходниците во трибината не под трибината
![]() |
||
Ултрас!
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 8889909192 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |