![]() |
![]() |
![]() |
Разни помали проекти |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 14> |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Немаш ништо против бензинската на таа локација? |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Абе ја не викам дека е проблем да се гради, туку проблемот е што се работи за бензинска. Мислам дека многу бензински кај нас се градат неплански и на лоши локации за таа намена.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Развојниот институт на Алкалоид. Објектов се гради ако не се лажам веќе неколку месеци. Не ни значи многу бидејќи се наоѓа во кругот на фабриката но вреди да се евидентира. Симпатично
![]() 1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Административно-Деловен објект - Блок 14.7. Се наоѓа на крстосницата Партизанска/Климент Охридски. Значи веројатно карши Корнер. Рендеров не кажува многу но тоа е тоа
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Значи и тој дел конечно ќе се пополнува
![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Ова беше една локација која требаше оддамна да се изгради!!!!
|
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
super ke dojde,,,,samo da imase podobri renderi. A koj ,koga kako ke se gradi ova imate nekoja informacija?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Проектот е на Баухаус, инвеститор е Панорама инженеринг. Проектиран е во 2006. Не е назначена ни точната локација, само се наведени двата булевара (Партизанска и Климент Охридски) како локација така да мене ми е тоа единствена логична (и слободна) допирна точка меѓу нив. Не знам кога би почнало да се гради. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Скоро се чудевме за новата маркица 5.2.2 збутана во Мал Ринг
![]() Еве ви го проектот за неа, дело на Магос (ИК Банка, Корнер). Проектов е од 2007. Наведен е и инвеститор, УНИ-М од Скопје. Ваљда тоа значи дека изгледиве проектов да се реализира не се мали. 1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве уште нешто од Магос. Рендерот е прилично лош, останува стандардната надеж за подобра реализација. Проектот се третира како доградба, инвеститор е некое физичко лице. Локацијата ја препознавате сигурно.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Идеен проект за трговски центар на улица Скупи (таа е онаа кај што се наредени автосалоните кај Александар Палас). Инвеститорот е наведен само како приватен
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Деловно-станбен објект на аголот помеѓу Партизанска и Рузвелтова. Колку што гледав на Google Earth единствена логична и непополнета локација е онаа залепена до новите згради кај што е Кројач Англековски. Нема наведено инвеститор, незнам дали тоа треба да не прави песимисти за овој проект
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Во врска со двата проекти во мал ринг:
Првиот ми се свиѓа како проект, ама маркичката дефинитивно не ми се свиѓа. Не и е таму местото... Плус како тоа прво некој направил проект, а после овие зацртале маркичка? На некого му фатила око локацијата, па си нарачал маркичка, а бил дури толку сигурен дека ќе му биде испорачана што уште однапред си направил и проект??? Не знам како да го наерчам ова освен криминал и злоупотреби. Вториот проект не ми се уклопува некако, уопште не е складен со постоечката ситуација. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Она помеѓу Партизанска и Рузвелтова фино изгледа.
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Кловер па премогу си брз човече, па буквално истото сакав да го кажам Ај ќе повторам, проектот е
![]() Партизанска и рузвелтова е
![]() За гаражата во Прилеп, супер само зошто струмица и прилеп имаат нови катни гаражи а во Скопје само се
![]() |
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Види ако гледаме според рендер големиот проект е BTW незнам од кај ги копаш рендериве али keep them coming
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Оној објектот на рузвелтова и партизанска да не се планира кај што е сега агенција за спорт и млади. Да не се мисли на тој кош?!
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Тоа на страна, проектот изгледа интересно. Освен оној кај норвешка амбасада мислам дека беше, останатите се исто така солидни. Фала pbanks за рендериве, давај уште ! |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
ova pojma neam sto e denes go zabelezav..debar malo ![]() Edited by blejdsk - 03-Apr-2008 at 22:23 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 14> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |