За новиот подфорум |
Post Reply |
Author | |
pbanks
Admin Group Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
Quote Reply
#1 Topic: За новиот подфорум Posted: 25-Jul-2010 at 21:36 |
Нов подфорум како подршка на проектот Виртуелна Македонија, инициран од alexgizh кој воедно ќе биде и модератор на новата секција.
Новиот подфорум ќе овозможи простор за подобра организација на содржините поврзани со оваа акција, отварање на посебни нишки за секој објект на кој се работи како и можност за размена на информации и знаење за работа во скечап. |
|
alexgizh
Moderator Group Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
Quote Reply #2 Posted: 30-Jul-2010 at 15:50 |
Старата тема за проектот ја заклучив, и ќе стои како таква залепена (sticky) поради архивски причини.
За секој нов модел слободно направете тема ако мислите дека не е покриена нејзината околина. На пример, ако се прави модел на Универзална Сала, а немаме тема „Модели од Западно Скопје“, направете ја темата. |
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
FoSsiL
Senior Member Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
Quote Reply #3 Posted: 30-Jul-2010 at 15:54 |
Можеби треба да остане активна "Виртуелна Македонија (Проект за Google Earth)", за општи дискусии, прашања, сугестии, итн. |
|
alexgizh
Moderator Group Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
Quote Reply #4 Posted: 30-Jul-2010 at 16:07 |
Се согласувам. Ја отклучив темата, ја преименив од „Виртуелна Македонија (проект за Google Earth)“ во „Витуелна Македонија (општо)“.
Сепак, прв ден ми е како модератор, полека се навикнувам |
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
FoSsiL
Senior Member Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
Quote Reply #5 Posted: 30-Jul-2010 at 16:19 |
Ќе се истренираш полека. Инаку какво е чуството, ќе ми дадеш да пробам две минути? Веројатно сега ќе треба да бришеш да остане само на инфото за подфорумот. ДЕЛИТ |
|
Post Reply |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |