![]() |
![]() |
![]() |
Веро Центар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1920212223 32> |
Author | |
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
ArchiTechTone ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Jan-2009 Online Status: Offline Posts: 280 |
![]() ![]() |
Дали тоа се дупки низ главниот носач или ми се чини? |
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Незнам.
|
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
А дали е тоа Горско пиво до столбот?
![]() |
|
![]() |
|
Superman ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Jun-2010 Online Status: Offline Posts: 154 |
![]() ![]() |
![]() Се надевам дека нема да остане вака отворено односно дека ќе направат непровидни решетки или некои други препреки да не се гледа во гаражата од улица... Edited by Superman - 17-Aug-2010 at 13:52 |
|
The One Whose Name Cannot Be Spoken...
|
|
![]() |
|
Swimmer ![]() Senior Member ![]() ![]() Suspended Joined: 09-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 294 |
![]() ![]() |
АРХИВА
![]()
|
|
![]() |
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Во делот накај раскрсницата се уредува просторот, и се прави нешто што ми личи на фонтана.
Од гаражата на улицата директно ќе се гледа, најверојатно... Инаку, апропо претходниот пост, доцнење од 9-10 месеци ми изгледа сосем прифатливо во македонски услови ![]() |
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
01.
![]() 02. ![]() 03. ![]() 04. ![]() http://www.makfax.com.mk/ |
|
![]() |
|
lupo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2009 Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
Ne me voodusevuva nesto objektov od nadvor. A od vnatre standardno
|
|
![]() |
|
Tuvok ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 173 |
![]() ![]() |
Однадвор премногу обичен. Внатре некако премал. На оваа површина можеа да изградат и поголем кога веќе тука градеа трговски центар иако ваков трговски се граде во периферија а не во строг центар. Можеше да биде поголем и со неколку краци а вака ми делува како да има една централна голема површина.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
една малку постара, сум заборавил да ја постирам
![]() ![]() Edited by lslcrew - 21-Aug-2010 at 15:50 |
|
![]() |
|
Swimmer ![]() Senior Member ![]() ![]() Suspended Joined: 09-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 294 |
![]() ![]() |
значи дефинитивно недостигаат пар спратови за да биде ко што треба зградулево.. или бар некаква средишна кула.. внатре, класика, (по фоткиве).. од 1 до 10 една лаичка 4ка од мене..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Superman ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Jun-2010 Online Status: Offline Posts: 154 |
![]() ![]() |
Дефинитивно нема да има кино
![]() |
|
The One Whose Name Cannot Be Spoken...
|
|
![]() |
|
lupo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2009 Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
steta za prostorov
|
|
![]() |
|
Мартин ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2009 Online Status: Offline Posts: 366 |
![]() ![]() |
Локацијата за ваков објект е лоша, дефинитивно. Но, сепак е подобро од куќичките кои беа тука пред да се изгради Веро. И, плус, остава простор за многу подобар објект во иднина.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Скопје доби Џамбо
(Е.А.) ФОТО: Ѕ.ПЛАВЕВСКИ |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
Според статииве на Вечер и Кајгана (кои се ИДЕНТИЧНИ) се гледа колку кај анс има новинарство, да не зборуваме пак за истражувачко новинарство. Двата текста се пишувани според лиферувано соопштение. Плус тоа ЕЛЕВАТОРИ треба да се однесува за ескалаторите/травелаторите ли? Зборот elevator на англиски значи само лифт/асансиор!
Edited by Andrej_LJ - 22-Aug-2010 at 23:11 |
|
"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." Гьоте
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
new yorker ja poznavam, kaj cenite sto prodava ima i zname na makedonija, pa se prasav od koga i kade se prodava vakov material vo mkd?sega mi e jasno!
Inace ima i znaminja od balkanot kako B i H i hrvatska!
Kvalitetot? ne znam, kineska roba, zavisi, ne e se nekvalitetno.......
Kolku sto cini? Mesecna plata vo mkd 300 fr. do 400 fr. a cenata na pantalonite 50 Fr.
vo svajcarija prosecna plata 4000 Fr. A PANTALONITE cinat 55 Fr.
e aj vidi kolku realni se cenite!
![]() Da donesat brend iminja kako MANOR ili coop city togas ok(kade kupuvam jas)
![]() |
|
![]() |
|
axel ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Dec-2009 Location: kumanovo Online Status: Offline Posts: 3654 |
![]() ![]() |
New Yorker ја отвора својата прва продавница во Македонија24 август 2010, 11:53 Извор: Макфакс По успешното отворање во Црна Гора, New Yorker ќе ја отвори својата прва продавница во Македонија. По отворање на првите продавници во Италија и Португалија во текот на минатата година и во Црна Гора во мај оваа година, сега New Yorker го слави својот влез на македонскиот пазар, со што бележи присуство во 29 земји. Во среда, на 1 септември 2010, во ТЦ Веро во Скопје, компанијата основана во Брауншвајг (Braunschweig – Германија), која е лидерот во модата за млади ќе ги открие своите најнови колекции. New Yorker групацијата планира да го одржи правецот на стабилен развој со тенденција за заокружување на 2010 година со присуство во 31 земја. Следните земји во кои ќе бидат отворени продавници до крајот на годината се Луксембург и Казахстан. New Yorker во Скопје, на површина од над 730 м2 - продажен простор, ќе им понуди на купувачите широк избор од најновите модели под своите брендови: fishbone, fishbone sister, smog, amisu и censored. „Ние сме многу среќни што и оваа година имаме можност да го одржиме патот на нашата стратегија и да продолжиме со развојот. New Yorker е сега присутен во 29 земји и сме се поблиску до остварување на нашата цел – да станеме лидер на пазарот на мода за млади," изјави Volker Putzmann, маркетинг директор на New Yorker Group-Services. /крај/со http://www.makfax.com.mk/#114556 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1920212223 32> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |