![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 101102103104105 209> |
Author | |
damjan4o ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Sep-2010 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 358 |
![]() ![]() |
де бе луѓе...не очекував волку пофалби. се сложувам, оваа ми е една од поубавите ама ја сликнав на поминување со мобилен (3.2 Mpix)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
Сликава е навистина ТОП. и Во право е Дамјан, не мора кој знае каков апарат да се извади добра фотографија - понекогаш е и до окото !
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
![]() Philip II Arena by Laurence's travels, on Flickr Доста работеле... напреднало работава при крај се последните краци. |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Митат имаат ли дати сликиве? Може ли да се најде тоа некаде.
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
Сликава е од вчера, иначе сликчево не е мое, доле пишува авторот а таму е наведено дека е вчерашна =)
|
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
Stefano ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Mislam deka stadionov ke bide fantasticen! |
|
![]() |
|
Observer ![]() Senior Member ![]() Joined: 13-Oct-2010 Location: MK Online Status: Offline Posts: 271 |
![]() ![]() |
Слики од денес (Вардар Силекс 2:1
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Фотошоп обработка на фотката на ЛСЛ,а убаво се фклопува и портокаловата "Б" од логото на билд.мк со стамбената зграда
![]() ![]() Edited by Buliwyf - 14-Nov-2010 at 22:35 |
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Бравоооо едноставноо без зборови
![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Исток.
![]() Запад. ![]() |
|
![]() |
|
LouReed ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Oct-2010 Location: New York Online Status: Offline Posts: 133 |
![]() ![]() |
Fala za slikive Islcrew!
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
Sto stana so ureduvanjeto na stolcinjata vo severnata tribina?Uredeni se kako vo jug ili seuste razlicni se?
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
Pocnato e i so atletskata pateka
![]() |
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
my Macedonia имаш повеќе инфо?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ne, gledam futball od zulu pa vidov deka starata pateka celosno otstetena e i nesto so pesok se pravi!Sigurno se raboti za atletskata pateka!
|
|
![]() |
|
vladegf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Dec-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 638 |
![]() ![]() |
da na mtv1 ima fudbal i se gleda deka patekata ja nema
|
|
![]() |
|
ZZZZ ![]() Newbiе ![]() Joined: 01-Jul-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Ima li nekoj slika od denesnata utakmica Vardar-Horizont jas go gledav prenosot na TV i nitu ednas ne gi dadoa istocna i zapadna tribina vo kadar?
|
|
![]() |
|
Plugger ![]() Senior Member ![]() Joined: 15-Sep-2008 Online Status: Offline Posts: 378 |
![]() ![]() |
Ja ne znam sto ke nie Atletska Pateka toa e fudbalski stadion, se rushi imidzot na stadionot a i atletikata pa ich ne ni odi. Luge ke idat fudbal da gledaat a ne atletika, neka im napravat pateka na drugo mesto vaka premnogu daleku e za publikata koga gleda. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Дефинитивно тоа е мојата најголема забелешка во врска со атлетската патека.Но кога веќе оставија простор за нова атлетска патека нема сомнение дека стадионот ќе изгледа далеку поубаво со нова и модерна атлетска патека(без разлика што атлетиката немаме). |
|
![]() |
|
Dave Gahan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Oct-2008 Location: 42°0′N,21°26′E Online Status: Offline Posts: 986 |
![]() ![]() |
Ако така гледаме може фудбалот ни е поќорав и од атлетиката, а стадионов ќе биде полн еднаш во 4 години... Точно е дека немаме атлетика, ама тоа не е дека треба да ја немаме или дека нема таленти во Скопје и целава земја. Тоа е еден лош сплет на околности, кој мора да се поправи. Мене ако ме прашаат МОРА да има барем еден стадион на кој може да се одржуваат атлетски настани. Каде па стои дека е овој фудбалски? Сопственик е јавното претпријатие т.е државата, а не Вардар или Работнички... |
|
MAKE CAPITALISM HISTORY
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 101102103104105 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |