![]() |
![]() |
![]() |
Разни помали проекти |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 14> |
Author | ||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Зградава ја имам видено, Дебар маало мислам
Edited by pbanks - 05-Nov-2008 at 14:30 |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Оваа зграда беше меѓу кружниот тек и Бастион така?
|
||
![]() |
||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|
Se otvori Skopskata gradezna sezona za ovaa godina ,,,samo napred,
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Кога сме веќе кај најавите. Има неколку нови проекти на улица Скупи (онаа со автосалоните кај Александар Палас).
- Почна да се копа веднаш до Макоил - има два три проекта од другата страна на улицата некаде во делот +/-200м од Макоил. Но немам претстава што се спрема таму Edited by pbanks - 17-Jul-2008 at 14:56 |
||
![]() |
||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
чекај чекај.....пбанкс збореше за скупи кај палас, lslcrew за мостови, лалинеа за гаражи, блејдск за корнери, семанда некои бараки спомна и на крај пбанкс извади скрос нов проект кај железничка...... така?......
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Абе нема заебанција со Скопје. За некое време тесен ќе ни стане форумов да се дообјасниме!!!...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Абе мене за тоа ми беше највеќе. Вака со 5 муабети на иста тема ништо не праиме. Ако имаме рендери ќе може за секој објект по една тема.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Абе овие тутнска ептен озбилно си ја сватиле работата. Изгледа словенците ни го фрлија окото за бизнис терање. Е сега една друга работа се наметнува овде. А тоа еЧ Колку ние како град Скопје им нудиме инфраструктура на инвеститорите?! Мора и на тоа да се мисли!
|
||
![]() |
||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|
Nesto se slucuva kaj "7" sendvicarava (Hell-ass) ambasadata ,,,,ogradeno e valjda ke se gradi nesto ----eve od denes,,,,
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Очигледно е станбена зграда, ништо посебно. Долго време вака седи, па не го ни приметувам кога ќе поминам
|
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Еве едно проектче за кое ништо повеќе не дознавме освен ова што го пишува на скенов од рекламата кој е инаку од Мај 2007. Мислам дека проектов е топ за таа локација.
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
WTF?? Бизнис центар Скопје? Oна не се палми од страна?? Веројатно сликава е закачена без врска...
![]() http://pinproekt.com/mk/index.php?option=com_hotproperty&task=view&id=7&Itemid=2 Edited by pbanks - 17-May-2008 at 12:52 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Јас мислам дека закачувале слики онака без врска колку да видат дали им работи вебот. Поголемиот дел проекти што ги видов ми се комплетно непознати (и нетипични) за Скопје. |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Абе постои зградата, јас ја знам, се наоѓа у Карпош 6, карши облакодерот на Силекс, одма кога ќе излезеш од метро станицата.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Clover грешка си! Оваа е во тафталиче 3 тамо на калемегдан кај треска.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Најсмешните постови било кога на форумов. |
||
|
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
хаха ко го прочитав првиот пост се замислив од кога има скопје метро... и после чактисав хахаха брз сум
|
||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||
![]() |
||
se_manda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
|
luge da ne se lazeme u aer e zgradava,odma kaj oblakoderive na Kirca.mislam nema smisla ova so go praite,prisvojuvate objekti
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 14> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |