![]() |
![]() |
![]() |
СП - Тафталиџе |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() Posted: 29-Oct-2008 at 13:28 |
Добиеш скоро беспари сите пазари, па си градиш среде пазар стамбено деловни објекти.
Прекрасна работа оваја транзиција. ![]() Пазар Тафталиџе ![]() На метар од пазар на метар од топлана !? |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
bravo mnogu dobro sto gradat nesto... od kade go najde informacijata??
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Локација?
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Тоа што е напишано на сликата е се што знам. Оглас во утрешен Дневник... |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Во Тафталиџе не гледам баш некои големи слободни простори, па мислам има голема веројатност да се руши нешто.
|
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
![]() ова стамбен ми е омилено ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
twin ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ej navistina ne mi e jasno sto e so nasive investitori, nemat pari ili sto e problemot ne znam tolku mnogu stambeni zgradi site po 4-5 kata kaj mene vo gazi baba gradat kuki po 5kata zosto ne se pojavi eden inves. da gradi edna 20 katnica barem ke go zalicuva gradot
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Па нели пазарот во тафталиџе е на скопскипазар
![]() @twin
Мене многу повеќе ме нервира стилот и материјалите што ги користат одколку висината, како вечно да сме заглавени во 70-80-тите
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Не ми текна на тоа. Чим така тогаш веројатно ја дознавме и локацијата ![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Срушени се цел потег на продавници од скопски пазар во Тафталиџе и на нивно место е веке огромна дупка.
![]() ![]() Ова е слика со срушени продавници и пред ископ |
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
![]() Edited by lslcrew - 23-Nov-2008 at 06:22 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Еве за онаа зграда на местото на пазарот во тафталиџе, за која што дискутиравме неодамна.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
ne da se prosiruva sp-planet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Денеска се продолжи со работа на локацијата на пазарот во Тафталиџе
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Поткровја немора да се лоша работа. Има и убави поткровја во Скопје, проблемот е што ги ставаат по секоја цена и на секој објект а мотивот е профитот. Не дека е криминално човек да сака да профитира од својата инвестиција но се треба да се прави со усул, со стил, со почит кон околината. Особено не ми се допаѓаат поткровја на деловни згради. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
После толку време поставена и информативна табла
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |