![]() |
![]() |
![]() |
Агенција за електронски комуникации |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 89101112 17> |
Author | |
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
Читав дека во објектот ќе има ресторан , ако добро се сеќавам истиот треба да биде сместен на горните спратови , така да ништо чудно тој додаток да има таква некаква функција иако вака од слики ми личи дека е премал.
|
|
![]() |
|
Baze ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Jan-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 409 |
![]() ![]() |
Ресторан, хм, ништо чудно судејки по "големината" на директорот да посакал такво нешто.
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
делот од фасадата со беж боја е фактички направен од керамички плочки и тоа со повисок сјај(како подовите у кафиќите)
![]() |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
од Скопје од ССЦ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JimmyN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Dec-2012 Location: Germany Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
If you don`t have a clue,...use the internet!
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Јас мислам дека е јасно дека следен чекор ќе биде рушење на оние прекрасни тераси.
|
|
![]() |
|
Gradinarot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Aug-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 369 |
![]() ![]() |
..дали прочитав или инфото беше од човек, не ми текнува, но изгледа трампиве со објектите по центарот се некаков однапред договорен дил во име на некоја „визија“. Конкретно за ситуацијава, Комерцијална е прешалтана во Магос, нејзиниот сегашен објект со „прекрасни“тераси ќе се руши и на негово место ќе дојде нова содржина која што ќе ја финансира газдата на Стоне Бриџ и нема да биде залепена толку до археолошки. И мене ми мириса на такво нешто, само прашање е на време.
|
|
..... .......
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Баш го размислував ова но не го напишав. Не ми текнуваше дали терасиве беа дел од КБ. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
да,терасите се дел од банката,од таму ја сликав сликата од постот бр.183 и има една врата на погорната тераса со лого од банката,а пред вратата е место за пуш пауза за вработените.тогаш имапе неколку и тоа жени кои тргаа од цигарите како турчин од наргиле
Градинар:цел објект ќе се руши или само терасите?(тоа што си чул) Edited by gjoko - 12-Mar-2013 at 23:59 |
|
![]() |
|
Gradinarot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Aug-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 369 |
![]() ![]() |
Инфото ми беше дека цел објект ќе оди во неповрат, а дури и за намената на новиот имам слушнато, ама не ме држи помнење нешто во последно време....
|
|
..... .......
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Еве ја од поблиску и јаготката на шлагот
1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
od Skopje od SSC
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
пуштено осветлението и на вториот кат од горе-надолу
![]() |
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
iskreno najsimpaticna ispadna zgradava od cel toj niz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
на врвот се редат некои коцки,одалеку изгледа како зидини од шкотски замок,за што се наменети-незнам
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
mr bombastic ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 420 |
![]() ![]() |
Полека полека почнала да се "слекува" АЕК
![]() |
|
![]() |
|
Watson ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 23-Mar-2013 Location: Bitola Online Status: Offline Posts: 33 |
![]() ![]() |
искрено и не изгледа така лошо како што мислев дека би требало да изгледа..
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 89101112 17> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |