![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 152153154155156 209> |
Author | |
vladegf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Dec-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 638 |
![]() ![]() |
да и јас имам купено карта и истото го забележав, ама друго што забележав е дека за гостинските навивачи ке има и место за стоење, дали тоа значи дека се извадени столчиња?
![]() |
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Не, туку тоа е бафер зона за да нема дофрлање меѓу македонските и ирските навивачи.
|
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
vladegf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Dec-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 638 |
![]() ![]() |
ааааааааааааааааааааааааааааааааууу да да јас го сватив сосема поинаку демек за стоење
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OKA ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-Dec-2009 Location: Yenni Maalе Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
![]() Edited by OKA - 01-Jun-2011 at 23:44 |
|
Врзи два поста без СК2014 и освој трет гратис!!!
|
|
![]() |
|
theMac3donian ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 30-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 306 |
![]() ![]() |
Platform... хммм добро можеби сум навикнат на STAND...
|
|
(НУ)МНМБЗДИСМНВИМНЖНКР
|
|
![]() |
|
vlatko.mk ![]() Senior Member ![]() Joined: 17-Sep-2010 Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
Ова англискиов на билетиве им е ...
Прво и основно на англиски Филип II Македонски се пишува - Philip II of Macedon Трибина се вика stand ... Ова no sitting zone ... малку е чудно Сепак мислам дека пред да одат на печатење билетите треба да ги прегледа стручно лице ... |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Си поминав најубаво, освен фактот дека изгубивме...
Сакам повеќе вакви настани, манифестации.... храна за душа се... иако трошат многу енергија.... Само напред Македонијо.... И уште многу вакви убави денови.... пс. ВРВ ни е стадион, бонбона... и полн до даска... со енергетична и позитивно расположена публика Edited by FoSsiL - 05-Jun-2011 at 00:42 |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
![]() Извинете само оваа ми е качена на нет, еве ја ЗАПАДНА со поглед од ЈУЖНА. Инаку натпреваров беше за срамота!!! ![]() |
|
![]() |
|
krale ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 28-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 1487 |
![]() ![]() |
Не да крши филм атлетскава патека. Тапа.
|
|
![]() |
|
vlatko.mk ![]() Senior Member ![]() Joined: 17-Sep-2010 Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
А и ова дисплеиве што им требаше да ги уклучуваат само да не нервираат со резултат?!
|
|
![]() |
|
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
Какви бе убави денови изгубивме и се посрамотивме. ПС. И покрај се атмосферата беше одлична стадионот е 5+ |
|
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
Еве уште две:
![]() ![]() Ќе ме извините, ама другото сум го снимал без да знам ![]() http://www.youtube.com/watch?v=62dCt92PoH4 http://www.youtube.com/watch?v=LiklIbOc3Hc |
|
![]() |
|
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
Имам и јас неколку ќе ги качам утре баш кога беше полно при крај на прво и почеток на второ полувреме.
Edited by Cloverstack - 05-Jun-2011 at 01:17 |
|
![]() |
|
medlence ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 12-Mar-2011 Location: UK Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Мене ме интересира како беше на влегување и излегување, имаше ли гужви и турканици?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Не за 5 мин. седнав на место откако ја поминав главната Капија кај што прегледуваа карти. Исто беше и на излегување, со тоа што ќе морам да напоменам дека кога дојдов сеуште не беше целосно исполнет, а на излегување беше малку подиспразнет. Изгледа дека во тој поглед се функционираше нормално. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Кловер близу мене на запад си седел
![]() Од мене има сериозни забелешки недостатокот со 4те моста кој претходно го воочивме. Сепак премногу бавно се празни стадионот, да не зборуваме колку бавно се полни. За полн стадион 4 влеза се премалку. Денес имавме ситуација кога имасе по некои 7500 луге просек по влез, што доведе до мала блокада и ни требаше 25-30 минути да излеземе, што според мене е сепак премногу.
|
|
אל תסתכל בקנקן, אלא במה שבתוכו
|
|
![]() |
|
4skopje ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Feb-2011 Online Status: Offline Posts: 284 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
И јас седев близу кловер, незнам како не сме се виделе... 2-3 реда погоре или подоле... тоест јас бев блок 29, ред 25, 40 седиште...
Тоа што го зборевме за полнење и празнење.... за полнење беа отворени само тие 3 врати, но за празнење беше отворен целосно влезот... се отвара на пола, или поточно на сликава веднаш лево до средната врата... ![]() |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
HugoGoulding ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1304 |
![]() ![]() |
И јас бев на стадион и ќе дадам само една забелешка а тоа е дека мене лично стадионот многу повеќе би ми се допаѓал да е во англиски стил т.е. да нема атлетска патека, трибините да бидат до самиот терен.
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 152153154155156 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |