![]() |
![]() |
![]() |
Јавно обвинителство и Финансиска полиција |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1415161718> |
Author | ||
levuchar ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Oct-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Јас незнам зошто правите фама од целава работа.. Јасно се гледа на некои од претходните постови дека објектот има пристап од подземните гаражи а и келиите би требало да бидат подземни.. Сигурно осудениците ќе се спроведуваат од таму освен оние за кои власта ќе одлучи дека треба да бидат јавно спроведени за да види народот
![]() |
||
![]() |
||
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
од Mosaic74, преземено од ЅЅС
![]() ![]() ![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
а да ве прашам, влезовите на гаражите кај се?
![]() исто с*ање во друго паковање... и не знам со кој памет на тој апла јавен културно-рекреативен простор ставија државни институции, без разлика кои се... не е проблемот во тоа дали таму ќе врвеле криминалци или не, туку проблемот е во природата на просторот, која насилно се наруши со тој ѕид од безвезно населени објекти, со безвезен, неиспланиран начин на функционирање |
||
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
||
![]() |
||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() и со подруго подесување на апаратот ![]() |
||
![]() |
||
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
milena ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Aug-2011 Online Status: Offline Posts: 184 |
![]() ![]() |
|
Кога ќе се стави објектот на гласање ?
|
||
![]() |
||
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
|
Мислам дека нема потреба, јасно е дека оценката би требало да биде 0!
![]() |
||
"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." Гьоте
|
||
![]() |
||
milena ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Aug-2011 Online Status: Offline Posts: 184 |
![]() ![]() |
|
Да ги видиме и другите мислења ... Да не ги потценуваме и останатите членови , баш ме занима дали стварно ќе биде нула ![]() |
||
![]() |
||
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
|
еве и од мене една нула...
туку озбилно... во анкетата за овој објект мислам дека треба да се вметне и нула... да не заборавите... |
||
Македонија - Земја на чудата!
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Нулта не е број, а сепак треба да се гласа за нешто што постои ... Администраторите нека го стават на гласање, баш ме занима што просек ќе има овој вселенски брод ![]() Edited by milena - 11-Nov-2013 at 04:31 |
||
![]() |
||
bob39 ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Feb-2011 Location: Amsterdam Online Status: Offline Posts: 51 |
![]() ![]() |
|
Огромна нула се разбира!
|
||
Трговски центри= убиство на Скопје
|
||
![]() |
||
Dzeksi ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 413 |
![]() ![]() |
|
Lele kolku e los vlezot na objektov UZAS!!!!
|
||
![]() |
||
Teglarot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 569 |
![]() ![]() |
|
Да е само до влезот, одлично би било ![]() |
||
![]() |
||
Еден Дечко ![]() Senior Member ![]() Joined: 24-Nov-2013 Online Status: Offline Posts: 277 |
![]() ![]() |
|
Можеби подобра варијанта беше визуализацијата каде куполата беше изработена од бакар, но со самиот факт што објектот има масовни мермерни капители пред стаклена завеса не ми се допаѓа.
|
||
![]() |
||
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
|
decki, koga mnr dobi 4 ili 5 ocena, mislam deka i ovoj ke bide daleku od nula |
||
![]() |
||
Bojan10 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 21-Jun-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 504 |
![]() ![]() |
|
Mislam deka preteruvate koga velite deka objektov e za nula.
Mene ovoj mi e najinteresen objekt od site do sega izgradeni. So kiksevi kako i site ostanati, moeto nestrucno oko gleda deka vlezot e uzasno smislen so taa tenda li e sto li e, liftot od pozadi ne mora da ja probiva kupolata, i tolku, ne gledam drugo ama verojatno ima uste. Jas objektot go gledam kako staklen cilindar so staklena kupola, obvitkan so anticki stolbovi i toa vlezot kako na objektot na segasna Ohridska Banka samo so istiot materijal kako stolbovite, ne znam kako gi vikate takvite vlezovi. Apsolutno e besmislena namenata na objektot gledajki ja negovata lokacija, ama mozebi ludackata namena na objektot ke bide atrakcija nekogas vo idnina. Inaku tie sto studirale arhitektura i sto objektov se kosi so se sto gi ucele e niven problem i problem na profesorite sto ja ubivaat kreativnosta kaj studentite. Zarem mora se da se pravi po knigite. Povtoruvam, od site NOVOizgradeni objekti od Sk2014 ovoj mi e nekako najubav i najinteresen, ako gi zanemaram kiksevtie koi gi navedov. Sega ke kaze Zabegan deka "ubavo" ne e merilo za kvalitet ![]() EDIT: Ako ova e za nula, togas zgradata na T-Home e za bager, dinamit... ![]() Edited by Bojan10 - 26-Dec-2013 at 23:11 |
||
![]() |
||
marko.kostoff ![]() Senior Member ![]() Joined: 10-Oct-2013 Online Status: Offline Posts: 104 |
![]() ![]() |
|
![]() Edited by marko.kostoff - 29-Jan-2014 at 19:58 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Погледот од прозорецот на една од собите во Холидеј Ин...
![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
|
И јас давам компир за неговата реализација... од многу причини, една од нив што досега никој не ја спомена е што тој е поставен тука само за да попречи видикот кон МОБ.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1415161718> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |