![]() |
![]() |
![]() |
Веро Центар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1718192021 32> |
Author | |||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||
Тоа повеќе во магазини би го очекувал, отколку објективни економски дневни весници.
EDIT: Абе... ова да не е магазин? ![]() P.S. Никој не прокоментира за паркинг решението. Edited by гитардемон - 08-May-2010 at 18:59 |
|||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Skopje ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 28-Nov-2009 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
||
супер со нетрпение го очекувам отворањето
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
||
off-topic: Црвените згради доле на слика плачат за нова фасада. И да прашам, под која населба/Општина се води овој дел од СК и дали зградата доле со стара жолта фасада е Тутунски комбинат?
|
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
![]()
|
|||
![]() |
|||
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
||
фала на одговорот. поентата ми беше дека во маало што е толку блиску до центар ( би рекол во самиот центар) се оставаат вакви фасади, а за Тутунски комбинат немам коментар. ГРДОСИЈА. Се надевам и тоа би се средило за да заличи на нешто делов
И уште нешто, што стана со уличката која требаше да поминува позади Веро? Се гради или остана само на хартија? |
|||
![]() |
|||
SkyBoy ![]() Senior Member ![]() ![]() Suspended Joined: 24-Feb-2010 Online Status: Offline Posts: 738 |
![]() ![]() |
||
Не е чепната, а за црвените згради - багер само
![]() |
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
![]() Населба Пролет може да биде многу убава, малтене идилична доколку не ги нагрдија зградите со доградбите/балкони, доколку се одржуваше зеленилото како што треба итн... За мене најголем чир е "функционерската" висококатница која сметам дека е една од погрдите згради во Скопје. |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=532 |
|||
![]() |
|||
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
||
Уличката изгледа на крај ќе ја прават.Сега е само со камења и се гледа каде би требала да иде улицата.И не е така голема уличката,брзо ќе се направи.А за црвените згради само фасада им фали.Инаку не треба да се рушат,таму живее зградата што збори-Кармен ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
![]() Од кај си го начекал ова, Холидеј ин? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Soravia.
|
|||
![]() |
|||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||
Дали дојде време да се пробие улицата ?
![]() |
|||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||
![]() |
|||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
||
konecno!!!
|
|||
![]() |
|||
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
||
Сега успеав да видам на гоогле мап значи оваа новата улица ке се пробие помегу крушевска и ул кочо рацин ??? ако е така тогаш тоа е супер .. и за веро да не се зоздава гужва.
|
|||
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|||
![]() |
|||
SkyBoy ![]() Senior Member ![]() ![]() Suspended Joined: 24-Feb-2010 Online Status: Offline Posts: 738 |
![]() ![]() |
||
ставиле светлечка реклама на верово.. |
|||
![]() |
|||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||
Дали ќе ја пробијат е прашање, ме плаши да не е само приод до Веро |
|||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Уличкава ми изгледа дека нема да се пробива до булеварот, туку само од другата страна. Некако ми нема логика да се пробива директно на булевар и тоа толку блиску до раскрсница. А и степенот на улиците некако не ми изгледа дека може гратска артерија со малечко пристапно уличе да се поврзуваат. А и беше предвидена да се поврзува сегаг за сега само Верото и евентуално нешто што ќе се изгради позади Верото.
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1718192021 32> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |