![]() |
![]() |
![]() |
Палата Млин Балкан |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
![]() Значи сеуште иам добра меморија. ![]() |
|
![]() |
|
Observer ![]() Senior Member ![]() Joined: 13-Oct-2010 Location: MK Online Status: Offline Posts: 271 |
![]() ![]() |
А јас лесен сон :-)
|
|
![]() |
|
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
Фала богу нека се гради. Подобро тоа отколку да останеше дупка така уште 100 години
|
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
Денес се градеше на големо. Она што заприметив е дека на камионите пишуваше импексел, а тоа е истата фирма која сеуште ја нема доградено катната кај Универзална. Малце чудно ми е они оваа да ја доизградат, а таа не. Ама кај нас со градежниве фирми и нивните газди се е можно.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() Инвеститорот тука дефинитивно не е Импексел, може да се појавува како изведувач. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Епа можеби, затоа што сигурен сум дека на камионите пишуваше Импексел, па тоа ме збуни.
|
|
![]() |
|
ObserverMK ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 15-Jun-2011 Location: MK Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Вчера ја удираа плочата од прв спрат од 6 попладне до 3 сабајле, го претераа :-)
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Portal ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 452 |
![]() ![]() |
Izveduvacot e Impeksel no investitorot e sopstvenikot na Hotelceto Kanet vo Park. Dodeka pak na katnata garaza pozadi univerzalna e investitor Inpeksel.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Без коментар. Палата Млин Балкан. 1. 2. |
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
![]() зашто бе, може ќе му стават тимпанон, да биде во тон со Ск2014 ![]() |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Овој објект е одамна завршен. Доле веќе функционира ВЕРО, а верувам дека и катната гаража си работи. Му ставам штик.
|
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
А има ли некоја слика да видиме како изгледа од надвор и внатре(гаражата)???
|
|
![]() |
|
Portal ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 452 |
![]() ![]() |
Palatata ??
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
да де слики да видиме како изгледа. ја знам само сликата од отворањето на Веро. без никаква фасада однадвор а внатре немам поента како изгледа
![]() |
|
![]() |
|
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
Никако да проработи оваа катна гаража, навистина не разбирам зошто. Вака навидум се е завршено, веро работи со месеци, а влезот на паркингот е заграден...
|
|
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
mirakuliks ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Feb-2010 Location: New York Online Status: Offline Posts: 831 |
![]() ![]() |
What the hell were they thinking of when they've put this kind of roof on a multi-storey car park?
Сериозно знае некој да ми каже што треба да „изиграва“ поткровјето на овој објект....од она што го имам видено во мојов скромен живот прво нешто што правиш кога градиш катна гаража е да не ставаш покрив туку ја користиш најгорната плоча како дополнително ниво за паркирање возила. Edited by mirakuliks - 11-Aug-2012 at 00:53 |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Веројатно има некаков „деловен простор“ таму. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |