![]() |
![]() |
![]() |
Чаир и Бутел |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 18> |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Може малку попрецизно што значи тоа „неколку“? Не верувам дека може таму премногу да собере енивеј
![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Па колку што се сеќавам беа 4, ама не сум сигурен. Случајно проаќав у близина и ги видов и се инзненадив каде се спикани зградиве, ама не ги избројав. Онака слика ми остана дека се 4 исти!
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
![]() Ова е од вчера, уште една е позади срената зграда ![]() |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() P.S. Clover izvini za maliot off-topic. Edited by kire85 - 25-Aug-2009 at 15:44 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Ове е рекламен билборд, не табла од градилиште, мада на градилиште е прашање дали има табла и каква. |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
vo pravo si
i na makedonski treba da pise a ne samo na albanski
proektot se naoga vo nekoja naselba kade se poveke albanci ama jazikot na makedonija e makedonski¨!
Jas sum albanec i mora da kritikuvam, nema veze sto sum tamu kade ima za kritikuvanje ke kritikuvam
|
|
![]() |
|
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
Pa toa mi bese muabetot, ne deka mi smeta, daleku od toa, niti sum nacionalist niti imam nesto licno protiv nekoi odredeni etnii, ama cisto kolku za razbirlivost i ako ne se lazam e regulirano i spored makedonskite zakoni.... |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
ova ke bide nesto, vo websrtanicata ima i planovi kako ke izgledaat katovite
ne razbiram, pisuva po tabli niz skopje na albanski a webstranicata mu e samo na mk!barem na angliski da imase nesto..sepak
eve go webstranicata:
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ни на веб страницата не приметив информација за точната локација на проектот
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Пост од 31 Јули 2008. Билбордот за кој што говори Кловер се влечка подолго време. И сајтот не им е пипнат од тогаш.
Инаку имам соработувано со фирмава и можам да ви кажам дека се работи за партнерство меѓу Македонец и Албанец. Како и да е да не забегуваме повторно со лингвистички прашања.
Edited by pbanks - 25-Aug-2009 at 16:42 |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Згадата на American Construction во Ѓорче Петров е готова
1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Убаво
![]() Изглеа како да се враќаме на некакво културно ниво кај изградбата на станбени блокови, само близината до улицата ја прави зградава непријатно место за живеење. |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
А жолтиов автобус што е, чив е? Фино изгледа.
|
|
"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." Гьоте
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Само чекав на некој од вас да му фати око жолтиот автобус ![]() Ми делува како некој приватник да планира да се поднови 1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
Кешки да се ова автобусите што ќе ги увезуваат втора рака од Германија. Овие се веројатно поубави и поквалитетни и од новите ЛАЗови на ЈСП.
|
|
"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." Гьоте
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
wow ubava e zgradata bRAVO!!!¨
|
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Online Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Зградата не ми е ништо посебно. Јас сум повеќе среќен за автобусот
![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Па нели требаше од Данска да ги увезат. Овој има цол таблици од Германија-Хановер. Стварно убава глетка само да не беше ладата на првата слика
![]() |
|
I use public toilets and I piss on the seat.
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Во Чаир Срџан Адамович |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 18> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |