![]() |
![]() |
![]() |
Министерство за надворешни работи |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2627282930 38> |
Author | |
spaceman091 ![]() Senior Member ![]() Joined: 26-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 516 |
![]() ![]() |
jas mislam dokolku se prijavime vo ginis za najmnogu spomenici na kvadrat metar bi dobile bez konkurencija prvo mesto
|
|
![]() |
|
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Block ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 18-Dec-2011 Location: Карпошово Online Status: Offline Posts: 377 |
![]() ![]() |
Може да прашам зошто го браниш секој кичерајски и некичерајски дел од проектов? мене ме нападна заради пластиканана во жена парк сега овде гледам шмекерски ти е и ова? |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
можеби да беа скулпурите помали и некоја кафеафкаста боја,и нормално помалку на број ќе беше помало зло.
и замене кому лично ми се допаѓа овој објект,многу ми пречат овие скулптури,а стварно се кич, и би бил захфален на иницијатива за тргање на скулптурите |
|
![]() |
|
ciseaux ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 11-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Zgradata na Ministerstvoto za nadvoreshni se povekje mi nalikuva na objektot na Roger Piano na izlezot od Skopje!
|
|
![]() |
|
Шпер ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Jun-2009 Location: Струмица Online Status: Offline Posts: 310 |
![]() ![]() |
Денес
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
Кога би требало да се одржи свеченоста за пуштањето во употреба на објектот на Министерството за надворешни работи? Забележувам дека денеска се работи на партерното уредување околу објектот, што би требало да значи дека во скоро време ќе имаме сечење лента.
|
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Треба да е скоро во секој случај, бидејќи ја завршија куполата. Ми се чини дека ги поправија и оние симетрични пукнатини на фасадата, мислам дека имавме некоја дискусија за тоа поназад во нишкава. Исто така, колку што успеав да видам, поставуваат осветлување.
|
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
куполата навечер свети
|
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
vlezniot del e celosno osvetlen i ubavo izgleda od daleku, megutoa so sluplturive nikako ne dava asocijacija na MNR
|
|
![]() |
|
HugoGoulding ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1304 |
![]() ![]() |
Скулптурите или нека ги стават на самиот венец или нека ги тргнат зошто вака изгледа смешно.
|
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
neli sakaa od drugata strana na kejot da redat skuplturi po cela dolzina? eve ovie slobodno neka gi simnat i naredat, em ke spasat "nekoj denar" em ke ni gi spasat ocite od vakov losh spoj |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
јас гласам скулптурите ако се вадат од кровот на МНР,наместо да редат кран за спуштање,нека ги пуштат од горе да паднат,па така ќе се реши проблемот.после нека ги редат каде сакаат
![]() |
|
![]() |
|
Clint Eastwood ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Aug-2012 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Додека вие си вртите хипотетички сценарија за вадење на скулптурите , тие си се мислат да не испуштиле некого за да постават уште некоја .
![]() |
|
no signature
|
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Денес поминав, ја местеа кованата ограда пред влезот. Верувале или не, чудово се отвора утре.
|
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
осветелението е пуштено вечерва,но ме чуди што од далеку изгледа како наизменично палење и гасење на различни серии(како диодите на новогодишна елка).можеби само се тестира
|
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
![]() Па мора тоа да е тестирање, ако им текнало осветлувањето на зградата да го направат исто како осветлувањето на фонтаната на плоштад, тогаш слободно нека се ![]() Edited by Dexter26 - 07-Sep-2012 at 20:09 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
она сто се гледа на камерата буквално е како елка,светлата се менуваат на 1-2 секунди наизменично.на плоштадот барем се мснува на пола минута.евде делува како новогодишен украс.се надевам дека не е завршната верзија на осветлението
|
|
![]() |
|
maks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Sep-2012 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 106 |
![]() ![]() |
Decki novi sliki od MNR nekoj?
![]() |
|
Architecture is the living organisam of society>It shows your dreams!
|
|
![]() |
|
mackomk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 130 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2627282930 38> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |