![]() |
![]() |
![]() |
Карпош - Скопје |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 40> |
Author | |
maci ![]() Newbiе ![]() Joined: 09-Aug-2011 Online Status: Offline Posts: 14 |
![]() ![]() |
гледам по огласиве се продаваат станови во порта козле по 900 евра.
претпоставувам да се ценкаш ќе спуштиш на 850. веб страната не работи. паднаа цените или нешто друго е во прашање? зошто толку ефтино? Edited by maci - 21-Dec-2013 at 08:48 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
зградата е веќе делумно вселена.
ама таа малата до нив што ја упикаа позади црвените постари згради....како можеше? ![]() |
|
![]() |
|
irena.1 ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 31-Dec-2012 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Незнам за која зграда се работи во порта козле. Доколку е таа плавата со жолто на тарасите, таа требаше да биде готова јануари 2013, а уште нема абер. Мене ми нудеа таму стан, на договорот така ќе стоеше. Можеби затоа намалуваат цена.
|
|
irena
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
Имаше информации дека цената на становите во Скопје е падната,но мислев дека е маркетиншки трик за намамување на купувачи(ја слушнав на МТВ).Можно е со облакодерите да се направи мешаница на пазарот со станови
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
martind ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
За жал и Општина Карпош не е тоа што беше, последнава година се започнаа да се градат многу згради пред се во Козле, Влае и Тафталиџе при што се уништуваат бројни зелени пространста и простор за рекреација. Се уништи целиот тревник кај игралиштето во Влае, се уништува и во Козле, а Јакимовски во март годинава не убедуваше дека ни еден сантиметар од зеленилото нема да биде уништено....
|
|
![]() |
|
Teglarot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 569 |
![]() ![]() |
Јакимовски пред и после март е друг човек т.е. друг му кажува што да прави. ![]() |
|
![]() |
|
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
Од пред некое време во Козле почна изградба на мала деловно-стамбена зграда, во која ќе биде сместен и КАМ маркет. инвеститор е фирмата КАМФУД, а предходно овој маркет беше тешка мизерија. многу брзо се крена карабинава, а штета рендерите не се нешто добри за да видиме за што ќе станува збор
![]() ![]() ![]() еве ја и локацијата: мапа Edited by Djole88 - 10-Feb-2014 at 00:54 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
осеќам дека тука ќе никнат и други нелогични згради кој ќе го узурпираат зелениот простор.
како што тргнаа да ја реновираат улицата од карши алумина па ќе продолжат до студентскиот гоце делчев. после мислам дека нема да запрат тука и ќе одат до мостот кон хром. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
и за овој сопственик на зградава има муабети дека е заглавен и бавно му оди со продажба,па и затоа е таа цена.
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Станбена зграда во Карпош 3
![]() DSC02815 by george k. 1981, on Flickr Edited by stef4o - 14-May-2022 at 16:04 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Во населба Тафталиџе, во близина на станбениот комплекс Grand Prestige
![]() DSC02994 by george k. 1981, on Flickr ![]() DSC02992 by george k. 1981, on Flickr ![]() DSC02993 by george k. 1981, on Flickr |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
Последново зградиче е бомбона според мене.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Станбени згради во Карпош
![]() ![]() ![]() Edited by Џоле - 28-May-2014 at 17:54 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Козле
![]() ![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Веројатно се мисли на оваа зграда?
Станбениот објект е врамен со улиците „Орце Николов“ на југ, „Никола Тесла“ на исток и булеварот „Илинденска“ на северната страна. ![]()
Edited by Џоле - 12-Jun-2014 at 08:39 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Спроти гимназија „Георги Димитров“ во Карпош (можеби се пуштени во употреба отприлика пред шест месеци). Посебно ми е жал за последната, чијшто необичен изглед успеаја веднаш да го уништат со клима-уредите.
![]() ![]() ![]() Edited by Џоле - 06-Aug-2014 at 13:10 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Во Карпош (првата гледа кон бул. Илинден, другите две се наоѓаат зад неа)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by Џоле - 08-Aug-2014 at 09:46 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 40> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |