![]() |
![]() |
![]() |
Клучка Континентал |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 11> |
Author | |||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
![]() тоа ќе да е. И јас секој ден проаѓам таму и има активност. Не неаква спектакуларна ама до летоска веројатно ќе ја биде. |
|||
![]() |
|||
ProMKD ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 244 |
![]() ![]() |
||
http://vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=5&tabid=1&EditionID=1332&ArticleID=85967 Edited by Cloverstack - 02-Mar-2008 at 23:31 |
|||
![]() |
|||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||
Жалосно. Уште пожалосно е што ова садистичко однесување на работодавците се повторува втор пат
|
|||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||
![]() |
|||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||
|
|||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
La Linea ме претрка!!!
|
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
1 Во правец накај Автокоманда
![]() 2 Чудово полека добива форма ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
|||
![]() |
|||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
||
Samo finansiskiov del e
![]() pocnaa so
pa......
i sega.....
Samo meseci do kraj i neznaat konecna cena?????? I nee 5-10.000 nego pola milion
![]() Svesen sum deka infrastrukturni zafati sekogash koshtaat poveke od predvidenoto ali 200% od pocetnata procenka e somnitelno.....
|
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
Цената е навистина сомнително висока, особено кога ќе се земе во предвид дека се работи за само еден насип и за само едно денивелирано вкрстување. А не е ни само буџетот толку многу пробиен, ова не е ни прво пробивање на роковите. Значи Костовски & Co. остануваат доследни на себе - на лошото планирање се надоврза и лоша реализација на проектов!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
||
skoro site drzavni proekti se vleckaat vaka, budzetot e somnitelen zatoa sto seuste ne utvrdile kolku ke ukradat , ne samo sto e losa realiacija ,od koga pocna ide na loso i poloso
![]() se nadevam nekogas ke imame prav covek na vlast, za razlika od ovie 17 godini ,nitu eden, ama bas nitu eden ne go gledal interesot na graganite .. toa e toa Edited by mitatos - 13-Apr-2008 at 18:13 |
|||
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
Од понеделникот
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
![]() Ова ептен се влече како што иде ни до август нема да го биде
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=82F20D4DBD8A1A4B97F8A047992D8E11 |
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
Многу споро некако. Досега 10 пати требаше да виде. Ова може реално за месец дена да се направи, ако се сака. Ама ај битно нека се направи.
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Битно му се гледа крајот. Да ја сефтосаме и тука секцијата со Готови проекти ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Како оди работава, побргу јас ќе станам градоначалник него ли што ќе се доврши клучкава. У таков случај знаете дека ја рушам... Ма у секој случај би ја рушел - довршена, недовршена, не ми праи разлика!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Мислам дека имаме перфектен човек тука на форумов да го земеш во кабинет како градежен инспектор кога рушењето е во прашање ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Аууу не, лсл е прерадикален дури и за мој вкус
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Еееееј многу ми е криво што имам ваков впечаток оставено на форумов. Ако ништо друго барем тој збор радикален го мрзам. Ме потсеќа на патетичните радикали во србија./ Барем немојте со тој збор да ме опишувате
![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 11> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |