![]() |
![]() |
![]() |
SP Planet |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Па скликни внатре некогаш
![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Има 8ца од мене.
Се на се, интересен објект. |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Хмм, иако не сум од Скопје, тоа што го опишавте дека во овој дел од градот немало објекти од ваков тип кај мене значеше да му дадам седумка. Инаку вака би рекол шестка, иако нема нешто што ми пречи многу, нема ни нешто што ме влечи многу... Онака материјалот ист како во пола Скопје, а исти и прозорците. Значи оценка плус за локацијата.
|
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Еве фотки од внатрешноста. Се брзав па набрзинка спукав неколку само колку да доловам како е внатре.
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
10 од мене, супер. Ако може само да прашам во чија сопственост е тај СП.
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Скопски пазар |
|
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
Фала брат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Де бе Македониј, зарем објектов го сметаш за врвно достигнување? 10-ка е сепак највисоката можна оценка...
|
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
Гаражното решение можело да биде и подобро... се врти круг внатре непотребно, а влезот е исто така ... ШКЉ.
Се друго е ОК |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |