![]() |
![]() |
![]() |
Стар Аеродром |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 5253545556 62> |
Author | |
jsgit ![]() Newbie ![]() Joined: 22-Oct-2021 Online Status: Offline Posts: 21 |
![]() ![]() |
Znaci sfakjam deka ne sekoj rok moze da se ispocituva, posebno vo denesni uslovi, ama da se reklamiras deka strogo pocituvas rokovi vo isto vreme dodeka docnis e mislam veke bezobrazno. ![]() |
|
![]() |
|
Leo ![]() Groupie ![]() Joined: 02-Mar-2022 Online Status: Offline Posts: 99 |
![]() ![]() |
што стои во купопродажниот договор,
краен рок кој е? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Mnogu e nejasno pravno napisano toa vo dogovorot. Do pred mesec-dva tie zborea deka spored dogovor rokot e krajot na maj, i deka se drzat do toa. Sega veke ne znaat koga ke bide.
|
|
![]() |
|
Mayyyya ![]() Newbiе ![]() Joined: 05-May-2022 Online Status: Offline Posts: 3 |
![]() ![]() |
Здраво! Денес ми се јавија од Голден Арт за записниците, од утре почнуваат со термини, но клучеви немало да даваат, дури кога ќе се направат записници за сите 300 станови.
Логично ми е откако ќе се направи записникот да ги предадат клучевите, зашто ако има после некоја штета што ќе правиш? Дали знае некој нешто повеќе околу ова? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Kaj mene uste ne se javile. Te molam spodeli sto se slucuva i sto ke kazat koga ke odis za zapisnikot. Primer dali ke moze posle zapisnikot da si go vneseme mebelot. Ovie na telefon se beskorisni.
|
|
![]() |
|
Aowek ![]() Groupie ![]() Joined: 22-Sep-2021 Online Status: Offline Posts: 53 |
![]() ![]() |
Чисто ододвлекување време е ова, прават да се чувствуваат станарите инволвирани еве нешто правиме за вас ќе добиете клучевите наскоро.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Bese nekoj vo Golden Art GA09 okolu zapisnikot?
|
|
![]() |
|
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
Денешни
ГА 09,средуваат партер околу влезовите,дел од тарабите се остранети а кај последната ламела се работи на фасадата ![]() ![]() ![]() ![]() Порта Резиденс 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Овие бараки на ул.Пандил Шишков се на Офис Ком но сеуште немаат најава за почеток на некој нов проект ![]() ![]() Зградата на Бауер спроти поликлиниката ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
GO-RUN ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 25-Nov-2020 Location: Kumanovo Online Status: Offline Posts: 22 |
![]() ![]() |
Znae li nekoj kolku e cena na kvadrat vo Bauer i Fabrika Karpos vo Aerodrom?
|
|
![]() |
|
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
![]() ![]() https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4370288 Edited by stef4o - 11-Jul-2022 at 17:02 |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Клико Градба,веќе е вселена но партерот не е среден
![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Последната зграда на Адора во населбава
![]() .... Баракиве откупени од Вардарградба долго време стојат напуштени ![]() на ул.Вангел Тодоровски има уште доста бараки(мислам се на Саник и Бауер) ![]() ![]() а тука треба да никне проект на Атлас Инвест ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Овие две бараки се сопственост на три градежни фирми
Бауер Саник Вардарградба ![]() ![]() ... а на ул.Коста Новаковиќ кај кружниот тек последните преостанати бараки се откупени од Модинг Тетово со што за некое време би се добила и трета зграда во оваа линија ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
Residence2022 ![]() Newbiе ![]() Joined: 28-Jun-2022 Online Status: Offline Posts: 7 |
![]() ![]() |
Штом ви предадат клучеви и на записникот се потпишете дека примате клуч, тука завршуваат обврските на инвеститорот кон вас, за технички прием и вселивост на зграда може да поминат уште месеци, но вие немате право на пенали заради каснењето со рокови. Внимавајте на овие правни лавиринти кои ви ги сместуваат затоа што ем каснатат ем нема да ви плаќаат 0,01 % месечно заради доцнење. Вие може да добиете клуч од стан кој може да го користите само како магацин.
|
|
![]() |
|
Beth ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 26-Dec-2021 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 6 |
![]() ![]() |
Голден Арт ќе давале клучеви Септември. Не знам дали се за верување, како почнаа ќе биде у мај, па јуни, да не дојде и декември и пак без клучеви
![]() Edited by Beth - 18-Jul-2022 at 09:58 |
|
![]() |
|
otape ![]() Newbiе ![]() Joined: 19-Jul-2022 Online Status: Offline Posts: 1 |
![]() ![]() |
Здраво, официјално инфо ви е ова? Јас сум во третиот влез, но слушнав дека во првиот веќе давале клучеви и можело да се внесува мебел?
|
|
![]() |
|
Petra ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 14-Apr-2022 Online Status: Offline Posts: 7 |
![]() ![]() |
Партерот нема ни да го средуваат. Тоа е надвор од парцелата и општината требало да прави паркинг (некогаш). Со среќа кал на првиот дожд.
Имам и јас тука едно мало станче - ќе ме има и мене во калта ![]() |
|
![]() |
|
Petra ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 14-Apr-2022 Online Status: Offline Posts: 7 |
![]() ![]() |
Претходниот коментар требаше тука да е ![]() |
|
![]() |
|
individua-mk ![]() Newbiе ![]() Joined: 24-Jul-2022 Online Status: Offline Posts: 1 |
![]() ![]() |
Здраво
![]() Би сакала да ве прашам за зградава на Саник - ХЕСТИА кај поликлиника Јане Сандански. Дали има некој освен мене што чека стан таму? Или пак некој друг ако има некое инфо за споделување, искуства ![]() Знам сега дека во влез2 комплетно е наместен таркетот, ќе почнуваат во влез 1. За клучеви викаат после летово ама кој да знае. Поздрав Edited by individua-mk - 24-Jul-2022 at 21:03 |
|
![]() |
|
Book ![]() Newbiе ![]() Joined: 07-Aug-2022 Online Status: Offline Posts: 2 |
![]() ![]() |
Edited by Book - 07-Aug-2022 at 09:33 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 5253545556 62> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |