![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 5556575859 209> |
Author | |
madox ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 16-Jul-2009 Location: Gevgelija Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
http://www.flickr.com/photos/35507889@N02/3779783232/sizes/o/
|
|
![]() |
|
marz ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 06-Aug-2008 Location: Melbourne Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Moe mislenje e deka trebalo site stolcinja da bidat crveni, vaka tribinata izgleda mnogu sarolika, malce bezveze...
Inaku stadioncevo mnogu podobro izgleda so dve golemi tribini. A za strmnosta, taka e so visoki tribini, za da bidat najgornite redovi sto e mozno poblisku do igralisteto. Druga opcija bi bila da se napravela tribinata na dva sprata.
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Ајде ќе ги оставам сликиве во full reзолуција...
01. ![]() 02. ![]() 03. ![]() 04. ![]() 05. ![]() |
|
![]() |
|
Dave Gahan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Oct-2008 Location: 42°0′N,21°26′E Online Status: Offline Posts: 986 |
![]() ![]() |
![]() Не најдов карти ![]() |
|
MAKE CAPITALISM HISTORY
|
|
![]() |
|
dacito ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Sep-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
Прекрасно изгледа. И ми се допаѓа декорот со столчињата, два блока црвени, блок жолти, не е премногу шаренолико, туку таман колку што треба, според мене.
Само да не ги збуниме Шпанците, со боиве ![]() Edited by dacito - 02-Aug-2009 at 12:25 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
А и столчињава што се во ложата се онакви на расклапање. А има и некои избацени црвени столчиња од блоковите, па да не случајно тие се наменети за џандари или редари?!
п.с. Карти по препродавачи низ парк! |
|
![]() |
|
stvaen ![]() Newbiе ![]() Joined: 14-Feb-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Izgleda fenomenalno
![]() p.s. bilo bi dobro da smanjite malo fotke... |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Да и јас сметам дека за разлика од салата Борис Трајковски, боењето на трибините во националните бои е тука многу поумесно направено.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Не го имам видено во живо, ама вака од сликите замерка и за оној делот што е доле каде што е излезот за играчите па до делот каде што треба да бидат клупите за резервата. Многу ми изгледа некако импровизирано, некако скрпено, а можеле барем олуците да ги камуфлираат со некоја пластика.
А и треба сериозно да се размисли и да се додаде онаква монтажна ограда со шилци доле пред првиот ред. Грдо личи, ама што да праиме. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
ОК е, многу ми се допаѓа. Уште јужната да ја среднат како што треба ќе биде уште подобро.
![]() Edited by maestro - 02-Aug-2009 at 13:07 |
|
![]() |
|
dacito ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Sep-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
Али тартанот е опасен, мондо од најновите
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
@lsl повеќе од јасно е дека во веќе добро познатиот стил се отвара недовршен објект. Верувам дека овие аномалии за кои говориш (и не само тие) ќе се довршат во блиска иднина.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Ми боде очи што столчињата се лошо наредени... убаво се приметува на третата слика кај жолтите столчиња. Веројатно резултат на брзањето комбинирано со чудната поединечна конструкција за прицврстување на секое столче посебно...
Тоа е тоа, далеку сме од перфекционизам. Сепак сум 99% среќен ![]() Edited by Cloverstack - 02-Aug-2009 at 13:12 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
А колку што гледам нема никаде да се познава нумерација на столчињатаи редовите!
Може и ја претерувам сега ![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Јас тука ја гледам нумерацијата на редовите. ![]() ![]() Кликни зум на сликата и ќе видиш. ![]() Ја има само до некои редови, ама важно нешто има. Edited by maestro - 02-Aug-2009 at 13:16 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
А тоа темно сивите бројки ли биле!
![]() |
|
![]() |
|
vendetta ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18-Jul-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() p.s. пазете за картите од препродавачите, има и фалсификат. Edited by vendetta - 02-Aug-2009 at 13:47 |
|
------------------------------
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
super e , se gledat nekoj neprecizni raboti no sekako ubava e
da imase sliki i od vnatre togas ce bese uste najubavo
|
|
![]() |
|
Vlatko ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 18-Jun-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 5556575859 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |