![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 6061626364 209> |
Author | ||
shaun.r ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 06-Jul-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Што беше муабетот од пред некој ден дека Коце Трајаносвки се понудил да разгледа можност за еден пешачки мост преку Вардар. Кој е сега тој мост?! Еден од овие двата, или некој трет?!
|
||
![]() |
||
bObO ![]() Newbiе ![]() Joined: 03-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
da ne znae nekoj kako odat blokovite na sever me interesira kaj sedam
![]() |
||
![]() |
||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
1 ![]() 2
![]() 3
![]() 4
![]() avtor: Redwarrior
macedonianfootball.com
|
||
![]() |
||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
Здраво бобо и добредошол на форумов
![]() Не знам точно али еве неколку слики можда ќе ти помогнат, долните влезови се со парен број а горните логично нели... (блок 16 е точно на средина)
![]() ![]() ![]() (слики од ист извор) Edited by vardar - 12-Aug-2009 at 03:00 |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Јас мислев дека и оваа трибина ќе функционира со шест блока, од кои четирите средни ќе имаат по два влеза. Сепак ова е подобро решение, барем нема гужвата да се концентрира строго на долните или па строго на горните влезови.
Инаку ми треба да видам слика или па на терен како изгледа влезот излезот во оваа уличка од стадионот. Имам некоја претстава дека се влага/излага преку оштра Ѕ кривина. Можеби грешам?! Незнам како планираат да го решат проблемот ако евентуално некој од фановите рипне на терен, со оглед на тоа што сеуште нема ограда, а и не е така високо за рипање. Вероватно МВР ќе се потруди да прати поголема екипа "желки", која ионака ќе биде присутна. |
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
![]() Еден скриншут од атмосферата на стадион во моментот. ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
01.
![]() 02. ![]() 03. ![]() 04. ![]() 05. ![]() Тоалетите на јужна не работата, па се уринира кој каде му се сака и кој каде стигне. И тоа све пред очите на гужвата и на полицијата! 06. ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
лсл, првиот што не послужи со фотки, гледам си подранил
![]() на северна рефлекторите бијат во очи или така ти се погодила фотката? а за ова со уринирањето немам коментар ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Осветлувањето е супер. Малку еп проблем кога е вклучено само светлото од карши, но кога е цело вклучено тогаш е супер!
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Интересно шо викаш дека било супер, на телевизија осветлувањето ми изгледаше чудно, незнам дали беше до МРТ и античката опрема или осветлувањето али некои делови ми изгледаа потемни, конкретно баш делот кај што си бил ти (корнерот кај јужна-запад), во прво полувреме кога шпанциве изведуваа корнер ептен темно беше, дури помислив некој рефлектор откажал баш во тој момент.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Одлични фотки кловер
![]() Слика 13 е ептен јака, многу поубаво изгледа знамето кога полна трибина ќе го „состави“ одколку празни столчиња како кај БТ арена.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Еве и неколку клипови ради атмосферата. Не ми се баш нај профи снимкиве, ама нема врска нели
![]() 1 „Знамето“ 2 Збогување со Артим Шаќири 3 Ерупција после првиот гол 4 Моментот кога бевме најблиску до израмнување на 3:3 Edited by Cloverstack - 14-Aug-2009 at 18:42 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Уште неколку
![]() 1
![]() 2
![]() 3
![]() 4
![]() 5
![]() 6 Север
![]() 7 Јужна
![]() 8
![]() Автор: REDWARRIOR
macedonianfootball.com Edited by vardar - 13-Aug-2009 at 11:14 |
||
![]() |
||
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
|
nemam zborovi za tribanata stvarno dobro ja izgradija, a vcera mi se slucuvase da ne ja prepoznaem dali e jug ili sever, i sto ponabrzina da da pocen izgradbata na zapad i istok, i rekonstrukcijata na jug
P.S: Clover mnogu dobri sliki i dobro video ![]() |
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
Јас ги разликував север и југ најмногу по рефлекторите. ![]() На север рефлекторите се на ивицата на покривот, а на југ се повнатре. |
||
![]() |
||
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
|
ne mozem da gi razlikuvam koga ke ja pokazat smo tribinata bes pokriv ili pak koga ke pokazat nekoj del od tribinata,toa mi bese zborot,inaku spored reflektori i ja ja razlikuvam
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 6061626364 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |