![]() |
![]() |
![]() |
Претставување на нови членови |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 12> |
Author | |
OBX ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 05-May-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Здраво на сите... Форумов го следам повеќе од една година и можам само пофални зборови да кажам, инаку до сега немам никакво искуство со Форуми. поздрав и се надевам на конструктивни дискусии!
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Поздрав, добредојде
![]() |
|
![]() |
|
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
Мислам и јас дека се немам претставено...Одамна го следам форумов и гледам колку можам да помогнам со слики бидејќи живеам во Центар
![]() ![]() |
|
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата кога зурла ќе ти го раскине срцето.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
![]() Се зезам, одлични тури си направил секоја чест
![]() |
|
אל תסתכל בקנקן, אלא במה שבתוכו
|
|
![]() |
|
makonix ![]() Senior Member ![]() Joined: 08-Feb-2010 Online Status: Offline Posts: 520 |
![]() ![]() |
Еве и јас да се претставам, иако закаснето. Се викам Горан и работам со дизајн и мултимедиа низ цел свет. Форумов е супер и ми го врати интересот за убавините на Македонија. Покрај професионалната работа, исто работам на промоција на МК во странство
|
|
![]() |
|
ObserverMK ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 15-Jun-2011 Location: MK Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Го заборавив пасвордот и направив нов јузер затоа што не можам да најдам опција ресет пасворд :S help? двата маила кои ги користам ги проверив ама немам ништо од build.mk
|
|
![]() |
|
Bitstorm ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 24-Aug-2011 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Добар ден
Јас сум Ал од Скопје, 25 години по занимање специјалист за 3Д архитектурална визуелизација. Веќе некое време го посетувам сајтов бидејќи ионака занаетот ми се врти околу архитектура, па не е лошо барем да сум информиран солидно. |
|
Youtube myspace and I'll google your yahoo!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Macedonicus ![]() Senior Member ![]() ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 29-May-2011 Location: Czech Republic Online Status: Offline Posts: 398 |
![]() ![]() |
Еве и јас да се претставам (малку закаснето), се викам Петар и сум студент на Економскиот факултет во СК. Ме интересира архитектура, дизајн но повеќе како хоби
![]() ![]() |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Поздрав и до двајцата и се гледаме на следната Билдерска средба се надевам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Forumest ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Здраво на сите.
Незнам што толку време ми требаше да се зачленам на форумов. Скоро секој дневно Билд е спомнуван по медиумите, особено за Скопје 2014. Штом толку ве зборат, значи ве бива, па еве и јас да ви се придружам :-) |
|
EXPRESS YOURSELF
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Добредојде Да ги слушнеме твоите мислења |
|
![]() |
|
Pallatino ![]() Newbiе ![]() Joined: 09-Dec-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Здраво на сите. Малку закаснав со претставување бидејќи сега ја забелезав нишкава. Јас сум Никола од Охрид и ако имате нешто што би сакале да сликам и да постирам од Охрид слободно пишетеми. Поздрав
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Никола, ти како Охриѓанец сигурно најдобро знаеш шо се случува и што се гради во Охрид, па секако што и да сликаш би било интересно.
Но ако веќе имаме право на желби ![]() |
|
![]() |
|
LAV ![]() Newbiе ![]() Joined: 12-Mar-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Zdravo na site i od mene! Go sledam forumov rednovno potocno nonstop veke so godini i mongu mi se dopaga, a posle dolgo razmisluvanje resiv da se zaclenam i da go spodelam moeto mislenje so Vas. Prv pat sum clen na forum i se nadevam deka ke mozam da doprinesam so del od moite idei. Inace sum Makedonec od Skopje potocno K.Voda, a ziveam vo Keln Germanija. Pozdrav!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Добредојде ЛАВ!
|
|
|
|
![]() |
|
Aleksandarmx ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 28-Apr-2012 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Здраво на сите ! Еве по подолго следење на форумов и јас решив да ви се приклучам .
Секое добро ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Добредојде
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |