![]() |
![]() |
![]() |
Корнер |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 7> |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() Posted: 24-Nov-2007 at 16:48 |
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() И уште една слика од оваа локација но во друг контекст http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=47&PID=1419#1419 Edited by pbanks - 16-Mar-2008 at 17:44 |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Луѓе, сигурен сум дека често проаѓате од таму, али за тие што не се во можност еве блиц инфо:
Објектот на Климент Охридски- Партизанска напредува одлично, кога пројдов од таму вчера веќе беа стигнати до 3ти кат. Изгледа големо, и дури сега сфатив колкаво било тоа чудо (во широчина). Само напред. |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Сигурно објектот е во склад со ДУП-от, ама веројатно се работи за лош ДУП! |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
освен динамиката на изградба немам ништо пофално да кажам за тој објект. Веќе се помирив дека ќе изгледа одвратно во просторот, посебно од страната на Порта Буњаковец... Останува само да се надевам дека оној што го правел рендерот бил комплетен идиот и дека изведбата на објектот сепак ќе личи на нешто.
|
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
За тоа дали ќе изгледа одвратно проектот најискрено незнам. Вака ми изгледа прилично голем објекотот за тоа место, али можеби ќе испадне добро.
Али уште од кога излезе рендерот се надевам дека најмиле некој дебилен 3Д дизајнер и дека нема така да изгледа кога ќе го завршат. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве тазе слики од објектот
Ај што не го бива, туку навистина е катастрофално вклопен просторно... Спрема Порта Буњаковец е мизерија, а не сум баш сигурен каков е планот и спрема Корнер. Се на се, прекрасна локација, а катастрофа од објект. 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
Pa mene da ti kazam bas mi se sviga celiot proekt ,,i plus sum siguren deka ke izleze mnogu podobro nego na renderot.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
тука сеуште постои некаква надеж. Ама дека е ужасно поставен во однос на Порта Буњаковец и воопшто на целата околина си стои. Скроз е некако диво насаден. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Разбрав дека името на овој објект е Корнер (логично нели
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by pbanks - 16-Mar-2008 at 17:46 |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() Едит: и тие малите прозорци, измеѓу големите застаклени површини ми ја прават зградава некако наџиџана... ![]() Edited by La Linea - 16-Mar-2008 at 13:11 |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Малце ми е некако штура зградава.
1.Не им го бива тоа штрчалото од десно 2.Требало да биде позаоблена. Нешто како гема и како ТБ-HQ. 3.Распоредот на фасадата е некако многу бит-пазарски. |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Jas go sakam mnogu, neznam zasto ne vi se dopagja.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
На овие рендери ми изгледа по ок него на тој стариот. Можеби во живо ќе биде уште подобро. Во оваа фаза само на тоа може да се надеваме. А дефинитивно гледам дека има допирни точки со Инвест Банка.
Иначе дејан, сега кога ги видов овие рендери, мене ми се свиѓа баш делот што ти не го сакаш ![]() Мада ме буни како се вклопува накај Порта Буњаковец... Се плашам дека ќе испадне лошо. Edited by Cloverstack - 16-Mar-2008 at 13:42 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Ај да се надеваме дека ќе излезе бољи у живо!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ама пак ќе повторам дека требаше да биде малце позаоблена какоТБ и како Гема!!!
|
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
Ke vidite deka zakon ke ispadne koga ke se zavrsi ,,,samo uste da gi sredat toa vulkan ,,i pope i ostanatite baraki podolu ,i toj prostor ke zalici na nesto
|
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Ahh ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
И мене ми се свиѓа проектов. Со оглед на тоа дека тој дел ептен беше тапа, ова мислам дека супер ќе ни дојде. И луѓе доволно е заоблена зградава не зезајте... |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 7> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |