![]() |
![]() |
![]() |
Градска инфраструктура (општо) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 272829 |
Author | |
BOJAN ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3432 |
![]() ![]() |
Тоа е еден од главните проблеми. Имено, продолжувањето на булевар „Србија“ кон Кисела Вода остана недовршен, ниту пак е пуштена во употреба првата фаза од продолжувањето на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“. Проблемите што ги имаше пред 9 месеци можев да ги разберам, ама на истата финта по толку време јас не можам да паднам. За на крај, ептен несериозно е да ветуваш проекти за кои не е изработена проектна документација, од идеен проект па се до изведбен проект. Од нивната изработка до конкретната реализација и завршување на одредена сообраќајница можат да поминат неколку години, дури и кога не би имало никакви проблеми при нивната изведба. |
|
![]() |
|
ehrlich ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31-May-2012 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 698 |
![]() ![]() |
![]() Реално коментаров мој може и да се избрише, зашто не баш „градска инфраструктура“ вклучува, но нема тема за нашиот градоначалник ![]() Дечки, јас навистина не гледам зашто толку се чудите, јасно се гледаше тоа одамна дека нема да има ништо ново во нашиот ни главен град со овој кандидат. Се додека партиите поставуваат партиски човек, а не личност од градот за местото градоначалник, нема ништо да биде. Се плашам дека ќе завршиме како Трифун Костовски на времето. Мене чудењето ми е дека, ај што не прави ништо, туку тоа што тековно се распаѓаат работите, се плашам дека зимоска ЈСП нема ни да вози, од што ќе нема веќе автобуси, кој изгоре (веќе три што знам, а не е ни лето), кој се слупа, а не е ни зимен возен ред. Тоа најавата за нови автобуси е ко најавата за почеток на почетокот за почеток на преговорите за влез во ЕУ. |
|
![]() |
|
MKDSTRUGA ![]() Newbiе ![]() Joined: 20-Jun-2018 Online Status: Offline Posts: 1 |
![]() ![]() |
Од Скопје сум. МКДСТРУГА ми е само форумско име.
|
|
![]() |
|
ironm ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Jun-2018 Location: Frankfurt Online Status: Offline Posts: 267 |
![]() ![]() |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 272829 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |