![]() |
![]() |
![]() |
Модели во Битола |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 567 |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Секоја чест Битолчани
![]() |
|
![]() |
|
stratus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Aug-2010 Location: Bitola/Skopje Online Status: Offline Posts: 755 |
![]() ![]() |
Браво за тотето, гледам брзо учиш. Направи ги и веро и новиот пазар, во близина се, за голема целина. Инаку ви ветувам дека и јас наскоро ќе ви се приклучам во цртање(да ми поминат колоквиумите
![]() |
|
![]() |
|
stratus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Aug-2010 Location: Bitola/Skopje Online Status: Offline Posts: 755 |
![]() ![]() |
Браво за тотето
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jonny ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 12-Oct-2009 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Супер изгледа. Браво.
![]() ![]() Офф-топик: кога изградија тениско игралиште кај Техничко? Пред 3 недели бев Битола, 100 пати поминав од таму, не го заприметив. |
|
![]() |
|
G.I. Joe ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 417 |
![]() ![]() |
bravo .. so vakvo tempo cel grad ke go zavrsite do krajot na godinata
![]() |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
![]() |
|
toteto ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13-May-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Не се здрави оние од Google Earth, први ми одбиват модели потполно точни, сега ми прифатија полу завршен модел.
Еве болницата завршив, само некој да ми кажи одприлика за колку време ќе ја апдејтират, дека уште седи старата на гугл ерт ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toteto ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 13-May-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Еве и новиот пазар е готово, моделирањето лесно одеше, ама со сликите се измачив, има ограда околу продавниците па мораше да сликам по пола продавница, па да ги спојвам полојнките.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nouseforname ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16-Dec-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 156 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
tobt ![]() Newbiе ![]() Joined: 15-Feb-2013 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
tobt ![]() Newbiе ![]() Joined: 15-Feb-2013 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Поздрав за сработеното
Многу би сакал да помогнам но за жал од Канада без слики од згради е невозможно. Малце да се одвојам од темата. На гугл мап мајкер през последните 2-3 години ги обележав и именував повеќето од улиците во Битола но поради недостиг на кредибилни мапи преостанаја уште неколку неименувани улици. Бидејки не сум присутен во градот немам можност физички да ги посетам и научам нивните имињата. Ако некој од вас знае име на неименувана улица пратете ми слика/локација + име и јас ќе ја внесам информацијата. Или доколку сте член на гугл тогаш тоа би можеле и самите да го сторите тоа. Од памет занам дека има неколку неименувани улици во Стрчин, Нова Битола, Горно Оризари, Брусничка Населба, Баир, Кравари, Долно Оризири итн. Се извинувам ако направив грешки во пишењето/граматиката поздрав |
|
![]() |
|
darko12 ![]() Newbiе ![]() Joined: 27-Mar-2013 Location: bitola Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
dali ke mozi I jas da pomozam so nekoi 3d modeli za Bitola I kako da gi stavam na google earth?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ти пишав во порака, ама пошто ја немаш прочитано, можи да не се логираш само да чекаш одговор тука - епа ете:
|
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 567 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |