![]() |
![]() |
![]() |
Business Centre Skopje |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Мене многу ми се допаѓа зградата. Особено дава убав ефект навечер.
Се на се, убаво изведено. |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Ако нешто ме нервира највеќе од се во Скопје е тоа што објектите не се одржуваат од кога ќе се изградат. Дури и да е некој објект полн погодок нема гаранција дека нема да биде ѓубре за 2 години.
Зградава не е ни една година во употреба (иако изградбата заврши нешто порано) а веќе ја имаме оваа ситуација. Поклопците за клими (инаку една од главните добри точки на објектов) се изреметени. На првата слика може да видите дека на 3 и 4 кат поклопците ги подотвориле но не ги затвориле пак. Нешто подобро е на 5ти кат но повторно. На први кат е комплетно откинат капакот. Ситуацијата е како што треба само на 2ри. Баш ме интересира чив е овој дел од зградата, дали и со него стопанисува мисијата на ЕУ или? Бидејќи ова не личи на ништо ![]() 1 ![]() 2 ![]() Edited by pbanks - 20-Nov-2008 at 14:40 |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Кој и да стопанисува е исто, како и сегдека - изгради и заборави
Незнаеме дали тоа на некого му паднало на глава Edited by Vladimir P - 20-Nov-2008 at 15:22 |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Поверојатно е дека решетката ја извадиле ради некаква интервенција и дека после се изгубила во некоја друга димензија... Ако паднала, тоа си е скандал само по себе
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |