![]() |
![]() |
![]() |
Live WebCAMs |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | ||
FT ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Jun-2010 Location: Kocani Online Status: Offline Posts: 574 |
![]() ![]() |
|
Сега ли дозна за ова? ![]() |
||
![]() |
||
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
|
Не, ова го има со години. Ама мислам дека порано не нудеа опција да се поместува камерата преку Интернет. И за Широк Сокак во Битола со години даваат видео снимка во живо, ама сепак, до денешен ден не нудат опција да се поместува камерата преку Интернет. Мислам дека едно време даваа снимки во живо и за Струмица и Охрид, можно е да грешам, бидејќи не сум 100% сигурен. Edited by Dexter26 - 20-Nov-2010 at 22:06 |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Dexter, ти промакнало, уште од сам почеток можеше да се контролира правецот и зумот на камерата
![]() |
||
![]() |
||
FT ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Jun-2010 Location: Kocani Online Status: Offline Posts: 574 |
![]() ![]() |
|
На Телекабел има за Штип,Свети Николе,Струмица,Битола и за Скопје ама само за Скопје се поместува автоматски.. |
||
![]() |
||
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
|
Богами, ми промакнало. Не сум чепкал по снимките во живо на Идивиди со години. Дури денеска, чисто додека вртев по линковите, читнав за тоа дека може да се гледа развојот на Скопје 2014 во живо, тоа не ме изненади, но ме изненади тоа дека може и да се поместува камерата преку Интернет во временски период од 60 секунди. За некои работи кои ме интересираат сум up-to-date, а за некои на кои не им обрнувам многу внимание, како ова со снимкиве во живо сум out-of-date. |
||
![]() |
||
NorthWind ![]() Infraction Group ![]() Joined: 28-Sep-2010 Location: Neighborhood Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
и ти се молам... снимка во живо нема... има пренос/емитување во живо и снимка, како две различни работи..
|
||
![]() |
||
IN_MOTION ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-Jul-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
|
Еве ако сакате да гледате на поголема резолуција. http://62.162.103.242/sample/lvahuge.html |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Во 18ч треба да има пренос во живо од плоштад. Ќе доаѓала во Скопје Мараја Кери, откако сите портали прво пренесоа дека ќе била Шакира.
http://www.lifeisforsharinglivestream.tv/live Edited by lslcrew - 17-Nov-2011 at 15:39 |
||
![]() |
||
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |