Print Page | Close Window

Модели во Струмица

Printed From: build.mk
Category: Останати теми
Forum Name: Виртуелна Македонија
Forum Discription: Работилница за мапирање на Македонија и 3D објекти во Google Earth
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=1153
Printed Date: 30-Sep-2022 at 23:52


Topic: Модели во Струмица
Posted By: Cloverstack
Subject: Модели во Струмица
Date Posted: 12-Dec-2010 at 21:36
Originally posted by гитардемон

Добро, кој од вас оди во Струмица и упорно не ми го слика стадионот?

Неосновани обвинувања  Ohno

Big%20smileЕве ти го стадионот (веројатно си очекувал поубава глетка)
http://www.build.mk/docs/users/cloverstack/_foto/3d/stadion%20strumica.rar - http://www.build.mk/docs/users/cloverstack/_foto/3d/stadion strumica.rar

Еве и бонус, салата:
41°26'42.70"N  22°38'8.44"E
http://www.build.mk/docs/users/cloverstack/_foto/3d/sala%20strumica.rar - http://www.build.mk/docs/users/cloverstack/_foto/3d/sala strumica.rar

Благодарност упати до alexgizh, јас само ги постирам бидејќи останаа кај мене на апарат  Smile
Replies:
Posted By: гитардемон
Date Posted: 12-Dec-2010 at 22:08
Оооо ми го разубавивте денот Фала многу, па ајде да видиме што ќе бидне од моделите.

-------------
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.


Posted By: гитардемон
Date Posted: 13-Dec-2010 at 22:59
-------------
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.


Posted By: leonid23
Date Posted: 13-Dec-2010 at 23:10
Odlicno napraveno @гитардемонPrint Page | Close Window